Integrationer

Genom att integrera vårt system med populära samarbetsverktyg och CRM -system eller samarbetsverktyg så får du ut det mesta av alla dina tjänster.

Integrationer

CRM-system

Genom att integrera er företagstelefoni med era CRM-system kan ni hjälpa era kunder på ett sömlöst sätt. Med en integration mellan ert CRM-system och Solunos växel kan ni höja servicegraden samtidigt som det förenklar för era medarbetare. Det blir helt enkelt lättare när alla era system samarbetar.

Applikationer

Solunos telefonitjänster kan användas för att stärka upp applikationer som slutanvändaren redan använder eller som ni planerar att implementera. Integrera Soluno med applikationer så som Microsoft Teams eller Exchange för att få ut mer av både er företagstelefoni och era applikationer.

Bli vår nästa partner

Bli återförsäljare

Bli återförsäljare

Vi har två olika partnerkoncept för återförsäljare. Ett upplägg för er som vill fokusera på att sälja och låta Soluno sköta det kringliggande arbetet. Det andra upplägget är för er som vill ta större åtagande och ta hand om leverans och support själva.

Läs mer
Bli Wholesale partner

Bli Wholesale partner

Som Wholesale kommer du att sälja Solunos tjänster och teknik under ert eget varumärke. Vi hjälper dig komma igång, förkortar er uppstartstid och finns alltid där för er med hjälp och stöd. Ni säljer, startar upp, supporterar och fakturerar sedan era kunder själva.

Läs mer
Bli en integrationspartner

Bli en integrationspartner

Vi på Soluno vill ha en så heltäckande telefonitjänst som det bara går. Har ni en tjänst som ni tror kan komplettera våra växeltjänster? Vi samarbetar mer än gärna med CRM-system och andra tjänster för att ge våra kunder en så fullständig lösning som möjligt.

Läs mer

Senast uppdaterad aug 2021

Räkna ut ditt pris