Soluno

Operatörsoberoende

Vi erbjuder en växel som går att kombinera med vilken operatör som helst. Behåll, byt eller blanda operatörer fritt.
Fördelar med att vara operatörsoberoende

Fördelar med att vara operatörsoberoende

Vi har gjort det enkelt. Med vår lösning kan ni byta och blanda operatör fritt, när ni vill. Utan att behöva riva upp hela växeln. Vår molnväxel är bäst för er som:

  • Vill ha möjlighet att blanda operatörer
  • Eventuellt vill behålla befintliga operatörer
  • Ska kunna byta operatörer i framtiden
  • Alltid vill kunna använda vår mobilapp
  • Är bundna i avtal men ändå vill byta telefonväxel
  • Vill vara starka i förhandlingar gentemot operatörer
Valfri nummervisning oberoende av operatör

Valfri nummervisning oberoende av operatör

Du kan välja att visa ditt fastnätsnummer från mobilen, oavsett vad du har för operatör. Antingen med så kallad MEX-funktionalitet, som gör din mobil till en fast anknytning i växeln, eller genom att ringa via mobilappen, vilket också kallas tillbakaringning. Vår tillbakaringningsfunktion är speciellt bra för er som vill få ner roamingkostnader.

Våra samarbeten med andra operatörer

Vi samarbetar med Telia, Tre, Telenor, Tele2, Telavox och TDC. Om ni vill använda någon annan operatör så bjuder vi på alla vidarekopplingsavgifter som uppstår. Vi hjälper er förhandla när det är dags för en ny upphandling, vilket gör det billigare för er då operatörerna är de som betalar för den hjälp vi ger. Vi är stolta över att vi är operatörsoberoende och kan låta uppdraget gå till den operatör som matchar er bäst.

En enda kontaktyta gör allt mycket enklare

Vi hjälper er minimera risken för fel, dubbelarbete och spretiga leveranser. Låt oss vara er SPOC (single point of contact) Vi sköter all support och alla era beställningar hanteras av våra supporttekniker. Vi ser till att nya användare hamnar på rätt samlingsfaktura och att all övrig information registreras. Istället för att teckna mobilabonnemanget på ett ställe, växelanknytningen på ett annat och köpa telefonen på ett tredje så får du allt under ett och samma tak, i en och samma leverans.

 

Boka ett möte redan idag