Operatörstjänster

Med Solunos växeltjänst kan man behålla, byta eller blanda operatör fritt och oavsett vilken operatör ni föredrar att använda så hjälper vi till med alltifrån avtal, support och rådgivning. En kontaktyta för din företagstelefoni.

Solunos operatörstjänster

Med Solunos växeltjänst kan man behålla, byta eller blanda operatör fritt. Oavsett vilken operatör ni föredrar att använda så hjälper vi på Soluno till med alltifrån avtal, support och rådgivning. En kontaktyta när det kommer till er företagstelefoni. Vi är själva en egen operatör men har även nära samarbete med alla stora operatörer i Sverige och många av de populära operatörerna runt om i Europa. Hos oss kan du välja den operatör som passar era behov bäst. Och har olika kollegor olika behov så kan du blanda operatör inom samma växel. Det blir inte smidigare än så!

Operatörsoberoende

Byt, behåll, blanda operatör så som passar ditt företag

Att ha en operatörsoberoende tjänst är perfekt för dig som vill kunna blanda eller byta operatör utan att behöva tänka på bindningstider. Behåll, byt eller blanda operatörer fritt. Du kan välja att visa ditt fastnätsnummer från mobilen, oavsett vad du har för operatör. Antingen med så kallad MEX-funktionalitet, som gör din mobil till en fast anknytning i växeln, eller genom att ringa via mobilappen, vilket också kallas tillbakaringning. Vår tillbakaringningsfunktion är speciellt bra för er som vill få ner roamingkostnader.

Mobilabonnemang för företag

Vi på Soluno erbjuder flera olika typer av abonnemang

Med Solunos mobilväxel får du hela er företagstelefoni, direkt in i din mobil. Ring ut och ta emot samtal med din mobil, precis som vanligt, allt går fortfarande via er företagsväxel. För att hantera växelfunktioner, så som att ändra din hänvisning eller koppla samtal, går du enkelt in i Solunos mobilapp. Med appen får du den mobilitet som du behöver samtidigt som du alltid kan vara tillgänglig för dina kunder och samarbetspartners när du är på språng.

Soluno utlandspriser

RING TILL ANDRA LÄNDER ELLER RING NÄR DU ÄR UTOMLANDS

Här finner du information om ringa från Sverige till utlandet med Solunos abonnemang samt att använda Solunos abonnemang när du är i utlandet. Att använda mobiltelefonen i utlandet är ofta förknippat med dyra kostnader. Ringer du dock inom er företagsväxel så behöver det inte vara fallet. En av många fördelar med ett IP-baserat telefonisystem. Läs mer om våra utlandspriser och ladda ner prislistan för mobila samtal till utlandet.

Andra operatörer

Solunos växeltjänster är operatörsoberoende. Det betyder att du kan byta, behåll och blanda operatör så som passar ditt företag bäst. Vi är själva operatör och du är varmt välkommen att välja våra operatörstjänster för din företagsväxel. Men har ni andra behov och att därför en annan operatör är bättre lämpad för ert företag så hjälper vi er gärna med detta. Vi på Soluno har samarbete med alla stora operatörer i Sverige och många av de populära operatörerna runt om i Europa. Prata med våra duktiga rådgivare om vilken operatörslösning som skulle passa just ditt företag bäst.

Du kan själv räkna ut priset direkt på siten

Räkna ut ditt pris
CO Neutral website