Soluno

Mobil växel

Med företagsväxeln i mobilen har du alltid tillgång till växeln – var du än befinner dig.
Mobil växel som fungerar med samtliga operatörer

Mobil växel som fungerar med samtliga operatörer

Hos oss kan du börja med en mobil växel och behålla din befintliga operatör. Långa bindningstider är alltså inget problem. Dessutom finns möjlighet att komplettera med andra licenstyper och byta operatör när som helst.

Se prisexempel på mobil växel kombinerat med vårt egna mobilabonnemang

Välj vilket nummer som ska visas när du ringer

Välj vilket nummer som ska visas när du ringer

Vi erbjuder en funktion där du själv kan välja vilket nummer som ska visas när du ringer ut – fastnummer, mobilnummer eller växelnummer. Du kan också välja vilket nummer du vill bli nådd på, oavsett vart du befinner dig. Internt kan ni använda er av kortnummer.

Om du inte har Soluno som mobiloperatör krävs det att du har ett så kallat MEX-abonnemang hos din mobiloperatör för att kunna välja vilket nummer du ska visa. Fördelen med den typen av abonnemang är att dina kolleger alltid ser att du sitter upptagen i telefon – även när du ringer ut från mobilen.

Jag går på lunch på nu, men jag tar växeln!

Med smarta och flexibla verktyg blir det både proffsigt och effektivt att besvara era samtal, oavsett om ni sitter inne på kontoret eller åkt iväg på konferens. Mobilitet utan avkall på funktioner eller kvalitet.

Växeln på fickan

Låt företagsväxeln flytta in i era mobiler och få tillgång till växeln var ni än befinner er.

Helt operatörsoberoende

Välj den operatör som passar er bäst – funktionaliteten förblir densamma oavsett.

Smart app

Få tillgång till alla avancerade växelfunktioner direkt i mobilen.

Smart app ger dig koll på kollegerna…

Kommunicera effektivare på jobbet med vår smarta app. Med appen kan du enkelt se vilka som sitter i möte eller pratar i telefon. På samma sätt kan du själv ange en statushänvisning så att andra kan se om du är i möte, på semester eller lunch. I appen kopplar du olika samtal med en enkel knapptryckning och chattar med kollegerna, ser din samtalshistorik och mycket mer. Vi har också gjort det möjligt att ringa över Wi-Fi, så att ni kan minska kostnaderna vid utlandsresor. Appen fungerar med iOS, Windows och Android.

…och gör det enkelt att logga in och ut ur svarsgrupper

Du ser enkelt och överskådligt vilka svarsgrupper du är inloggad i och de du inte är med i. Som ansvarig för en grupp är det enkelt att lägga till eller ta bort deltagare vilket gör att ni alltid har koll på att grupperna är rätt bemannade vid olika belastningar. Vår app gör kommunikationen otroligt smidig.

Soluno Komplett

Vill du kombinera vår mobila växel med ett av Sveriges mest rättvisa abonnemang? Då vill vi passa på att slå ett extra slag för vår förmånliga lösning som vi döpt till Soluno Komplett. Ta del av ett abonnemang där du aldrig betalar mer än vad du faktiskt använder och få vår mobila växel inkluderat i samma pris.

Uppgradera till en fullfjädrad telefonväxel när som helst

En mobil växel är framför allt ett utmärkt verktyg när man är på språng och fortfarande vill vara tillgänglig i växeln. Men om man tillbringar större delen av dagen i telefonen och framför en dator kan en softphone eller en fast bordstelefon vara mer användarvänligt.
Genom att komplettera din mobila växel med våra andra licenstyper, Soluno Softphone och Soluno IP-telefon, har du alltid det mest optimala verktyget tillgängligt oavsett hur din arbetsdag ser ut.