Soluno

Utländska nummer

Låt medarbetare världen över samverka i en gemensam telefonilösning, fullt integrerad med lokala mobil- och fastnummer i respektive land.
Ring gratis till alla medarbetare runt om i världen

Ring gratis till alla medarbetare runt om i världen

Tjänsten ger alla era utländska kolleger tillgång till samma växelfunktioner, mobil växel, softphone och ip-telefon som ni har i Sverige. Den som jobbar i utlandet kan behålla sina lokala mobil- och fastnummer och det går alltid att se tillgänglighet oavsett var i världen man befinner sig. Utöver hänvisningssystemet kan du välja funktioner som chatt och gruppchatt, kostnadsfria sms till alla kollegers mobiler och kostnadsfria internsamtal.

Samarbeta sömlöst över gränserna

Samarbeta sömlöst över gränserna

Den här funktionen gör att ni aldrig behöver missa ett samtal igen – i något land. Det går att skapa svarsgrupper där användare i alla länder hjälps åt att svara på samtal. Ni kan också välja att ha en central telefonist som tar emot alla samtal och kopplar vidare, helt utan fördröjningar och dyra vidarekopplingar.

Hur får man tag på ett nummer i Finland?

Stärk upp med utländska nummer, oavsett om ni har kontor på plats där eller inte. Att expandera och skapa lokal närvaro har aldrig gått smidigare.

Lätt att komma igång

Bra prestanda och hög driftsäkerhet

Fria samtal inom systemet

Teckna nya utländska telefonnummer eller flytta över befintliga

Teckna nya utländska telefonnummer eller flytta över befintliga

Låt landets lokala operatör ansluta dina medarbetare till Soluno så ser vi till att de får samma valfrihet som de svenska medarbetarna och gör dem fullt integrerade i lösningen. De behåller sina fasta och mobila nummer och får tillgång till telefonilösningens tjänster. Vi hjälper gärna till med att teckna nya nummer i utlandet om ni inte redan äger några utländska nummer. Tänk på att så kallade MEX-abonnemang inte finns utanför Sverige.

Fördelar med tjänsten:

  • Lätt att komma igång
  • Inga tunga hårdvaruinvesteringar
  • Samma funktion oavsett land
  • Fria samtal inom systemet
  • Minskar avståndet mellan dig och dina kolleger världen över
  • Bra prestanda och hög driftsäkerhet

Boka ett möte redan idag