Soluno

Svarsservice

Om det är många som ringer, telefonisten är sjuk eller företaget är på utbildning är det bra att kunna ta till vår prisvinnande växelservice.
Lika proffsigt som om du skulle gjort det själv

Lika proffsigt som om du skulle gjort det själv

Vi svarar i ert namn, enligt ert manus och enligt de instruktioner ni anger. Våra telefonister har tillgång till precis samma information om era medarbetare och samma telefonistgränssnitt som ni själva. Därför ger vi också ett lika effektivt och professionellt bemötande som du själv skulle ha gjort. Vi kan sköta all hantering av era samtal eller en viss del. Oavsett hur behoven ser ut så har vi en lösning.

Telefonpassning på era villkor

Välj vilken information vi ska lämna till de som ringer, om vi ska koppla samtal och till vilka nummer. Välj om ni vill att vi ska direktkoppla eller avisera samtalen innan de kopplas, om ni vill ha notifieringar och på vilket sätt.

Ingen faktura denna månad heller, vad skönt!

Med svarsservice som fallback så fångar ni upp de samtal ni inte hinner med och ni får stenkoll på om ni hinner med allt eller inte. Annars blir det lätt ett mörkertal.

Komplett telefonisttjänst

Information i realtid

En leverantör - en faktura

Missa aldrig mer ett viktigt samtal

I dag förväntar sig en kund snabba svar och bra service. Alltså är företag som ger dem det mer lönsamma och har nöjdare kunder. Vi hjälper till när tiden blir knapp och ni inte själva har möjlighet. Och vi svarar dygnet runt, året om, så att ni kan fokusera och prioritera annat utan att behöva oroa er för missade samtal.

Fyra fördelar med svarsservice

  • Komplett telefonisttjänst
  • Information i realtid
  • Enkelt att ändra i ett gränssnitt
  • En leverantör – en faktura