Bli en av våra partners

Var med på vår resa och ta ditt företag till nya höjder genom att bli en av våra partners

 

Bli en av våra partners

Bli återförsäljare

Som återförsäljare till oss kommer du att fokusera på försäljning medans vi tar han om allt kringgående arbete såsom support och fakturering. Vi hjälper er att fokusera på det ni gör bäst.

Läs mer

Bli wholesale

Som wholesale kommer ni sälja våra tjänster och teknik i eget brand. Vi hjälper er komma igång, effektiviserar lansering, och stöttar, medans ni fokuserar på att sälja samt hjälpa och fakturera era egna kunder.

Läs mer

Bli integrationspartner

Vi strävar ständigt efter att förbättra och utöka vårt utbud. Genom att aktivt arbeta med integrationspartner kan vi komplettera varandra genom att sömlöst integrera våra olika tjänster och erbjudanden.

Läs mer

VILKA ÄR VI

Vi är en av de mest expansiva CPaaS-leverantörerna på marknaden och förser telefonsystem med anpassade integrationer för företag. Vår lösning hjälper er möta era kunder så professionellt som möjligt med den senaste teknologin inom telekom. Lösningen tillsammans med våra integrationer samlar allt från växeltjänster, operatörsavtal, hårdvara, tilläggstjänster och integrationer – allt på samma plats och gränssnitt.

Vår partnerlösning grundades för att hjälpa den internationella marknaden växa med och inom utvecklingen av molnkommunikation. Vi har förståelse för de fördelar och motgångar som kan stötas på som pionjärer i att introducera molnbaserad kommunikation på den svenska marknaden. Denna erfarenhet har lett oss till att förstå att resan går att göra, och med rätt vägledning kan vi hjälpa våra partners att överträffa marknaden. Vi har i dagsläget 20 Wholesale partners som är verksamma i 5 olika länder som tillsammans innefattar 165,000 användare i 30 olika länder. Vi har även över 100 återförsäljare som är verksamma i Sverige.

PLATTFORMEN

VI erbjuder en industriledande växellösning som är helt molnbaserad. Ni behöver inte äga någon egen teknologi, och vi ser till att allt från hårdvara, mjukvara, kopplingar, kapacitet och säkerhet – allt uppdateras och underhålls. Lösningen erbjuder samma skalbarhet som en mobil lösning, samtidigt som ni har samma stabilitet som en fast lösning. Vi erbjuder även möjligheten att välja mellan att arbeta mellan bordstelefoner, softphone eller vår mobilapplikation.

ADD-ONS

Kombinera vår företagstelefoni med paket och enskilda funktioner för att få ut det mesta av er företagsväxel samtidigt som ni tar ert samarbete och kundservice till nya höjder. Välj mellan add-ons som fokuserar på olika delar av företaget. Förbättra er kundservice med Who’s Calling, Virtual Phone Q och Web Callback. Organisera ert arbete med Miteam, Virtual Phonebook, Calendar Sync och konferenssamtak. Analysera statistik med Wallboard, Callboard och Reports. Ni kan även lägga till specifika funktioner som passar era behov som kontaktcenter, Call Recording, Mobiltäckning, etc.

INTEGRATIONER

Vi arbetar aktivt med att lägga till fler integrationer till vårt utbud. Med vår lösning kan ni integrera era CRM-system för att hjälpa kunder på ett sömlöst sätt. VI erbjuder även integrationer med dagliga applikationer som Microsoft Teams som tillsamman med vår lösning kan bli ett fullfjädrat system för företagstelefoni. Vi har även möjlighet att skapa anpassade integrationer utifrån behov.

Varför bli en partner?

Med Soluno som partner kommer ni bli en del av att driva framtiden av företagskommunikation. Och detta kommer även med en rad fördelar.

FLEXIBILITET

Vi erbjuder en flexibel molnlösning som går att skalas upp och ner utifrån behov och arbetssätt.

ANPASSNING

Anpassa din lösning och partnerskap genom att välja hur ni vill integrera ert erbjudande.

100 % MOLN

Vi är helt molnbaserade vilket innebär en pålitlig lösning som alltid är uppdaterad.

TID TILL MARKNAD

Vårt 6-månaders program erbjuder experthjälp att ta sig in på och överträffa marknaden.

PARTNERTRÄNING

Som pionjärer i Sverige kan vi erbjuda extensiv erfarenhet i industrin

ÄGARSKAP

Äg din egen lösning och bestäm vad och hur mycket ni vill integrera.

Kunskap är styrka

Kunskap är styrka

Som partner kommer du få tillgång till alla de verktyg som krävs för att lyckas. Ett av de verktygen är vår utbildningsportal, MyAcademy. Här finns utbildningar för allt du och dina kollegor du kan tänkas behöva. MyAcademy är en e-learning-portal där du kan genomföra de kurser din tjänst kräver, på den tid det passar dig. Allt på ett interaktivt och smidigt sätt. Detta, i kombination med webinar och one-on-ones, kommer att ge dig en stadig informationsgrund samtidigt som att du ständigt kan bygga på och förbättra din kunskap gällande det senaste inom telekom.

I MyAcademy får mina anställda den utbildning de behöver för att kunna hjälpa våra slutkunder på bästa sätt

Att sälja in en vara eller tjänst blir så mycket lättare om man har rätt kunskap. När du som partner till oss på Soluno har tillgång till den senaste informationen gällande våra system så kommer det i sin tur leda till att du kan skapa unika lösningar, anpassade för vad din kund behöver.

Tekniskt kunnande

Genom kontinuerlig utbildning kan ni säkerställa den fortsatta utvecklingen av det tekniska kunnandet hos alla inblandade parter.

E-learning

MyAcademy är ett internetbaserat verktyg som kan nås av alla berörda parter för en så effektiv kunskapsspridning som möjligt.

Best practice

Plattformen är ett verktyg som hjälper dig att ge dina kunder en förstklassig och kunnig service, genom alla led under resans gång.

Designa ert partnerskap och integrerade lösning

Designa ert partnerskap och integrerade lösning

Alla våra partners har sina unika styrkor och vi vill förstärka dessa genom att lägga till våra tjänster som integrerade värdepropositioner. Låt oss hjälpa er framåt på er resa mot digitalisering genom att lägga till de komponenter som behövs för att komplettera erat erbjudande. Genom att bli vår partner kan vi skapa en komplett och integrerad lösning som kombinerar det bästa av båda utbud. Tillsamman skapar vi en holistisk lösning anpassar för er marknad.

Land *
Visa alla
Sverige
Finland
Nederländerna
UK
Tyskland
Jag vill vara:
Reseller
Wholesale

BRANDING & PAKETERING

Bestäm branding och paketering för lösningen

FAKTURERING SOM TJÄNST

Välj hur ni vill fakturera era partners/kunder

PORTALER

Få tillgång till portaler som passar era behov.

LEVERANSPROCESS

Välj vilka resurser ni vill nyttja för att leverera tjänsten

FIRST LINE SUPPORT

Välj hur ni vill hantera er support

PARTNER-PROGRAMMET

Bestäm över erat partner-program för effektiv lansering

Exempel på partnerskap

Vi hjälper er att designa ett partnerskap som är helt anpassar och integrerat med erat erbjudande. Välj så många av komponenterna ni är intresserade av och låt oss börja!

NI DRIVER RESAN

Era kunder
Er branding
Er prissättning
Er fakturering
Er support

VÄX MED OSS

Era kunder
Er branding
Vår prissättning
Vår fakturering
Vår support

FÅ PROVISIONER

Era kunder
Vår branding
Vår prissättning
Vår fakturering
Vår support

INTEGRATION

Era kunder
Er branding
Kombinera API:er

Möt våra partners

Läs mer om våra partners, hur de arbetar, och hur de integrerat sitt erbjudande

HFO Germany
Genom vårat partnerskap med Soluno, kan vi erbjuda en högpresterande, komplett lösning för företagskommunikation, inklusive certifierad koppling mot MS Teams. De ytterligare funktionaliteter som finns i områden som integration, statistik, kundservice, och samarbete – fullbordar erbjudandet.
Jörg - Jahn
Marketing Manager
HFO
Marley Comms
Vi blev partner med Soluno efter noggrant övervägande, och det är uppfriskande att arbeta med ett företag som tar alla aspekter av deras verksamhet seriöst. Deras tekniska support är en frisk fläkt i denna industri, och vi är otroligt nöjda med vårt beslut att bli partner med Soluno i UK.
Paul - Murray
Managing Director
Marley Comms
PrimeQ
För PrimeQ är det av yttersta vikt att samarbeta med leverantörer som respekterar vår roll på marknaden och låter oss äga våra kundavtal. Samarbetet med Soluno passar oss utmärkt då det medger att vi kan bygga värde i vårt bolag samtidigt som vi har en stabil och innovativ partner i ryggen.
Fredrik - Thörnberg
Affärsområde telefoni
PrimeQ
Är du vår nästa partner?
Designa ditt partnerskap med oss, signa upp, och bli en av våra partners. Vi letar ständigt efter nya partners och hoppas på att du ska bli nästa som vill syns här med ett integrerat erbjudande.
Vi vill att du ska synas här!
Jobbtitel
Företag

Besök våra portaler!

Som partner till oss får ni tillgång till våra exklusiva portaler som passar era behov. Vi förser portaler som rör allt från självservice, tjänster rapporter, information och avtal.

Självservice av växeln

Tjänster, analys och rapporter

Information, guider och material

Säljmaterial, prisuppgifter och avtal

Event

Läs allt om våra kommande och senaste events för att hålla er uppdatera på vart vi är och vart vi kommer befinna oss.

Wholesale

Technical Wholesale Event

Vårt årliga tekniska event syftar till att utbilda och informera partners om tekniska aspekter av vårt erbjudande. Det är även ett tillfälle att träffa andra partners och vårat team.

Mitel

Mitel Next

Vi kommer delta på Mitels egna event som är menat för att inspirera och informera om Mitels utbud. Det är även ett forum för att nätverka med Mitels team och sponsorer. #MitelNext

Återförsäljare

Partnerdagen

Partnerdagen syftar till att informera och inspirera våra partners om vårt utbud och strategi. Det är även ett tillfälle att nätverka med andra partners och vårt team.

Räkna ut ditt pris
CO Neutral website