Bli vår partner

Var med på vår resa och ta ditt företag till nya höjder genom att bli en av våra partners.

Bli vår partner
Att vara partner till Soluno

Att vara partner till Soluno

Som partner till Soluno kan ni välja mellan fyra typer av upplägg baserat på vilken profil ni har som företag. Vill ni enbart fokusera på försäljning och låta Soluno sköta hela leveransen och all support på era kunder? Vill ni ta ett större åtagande och ta hand om hela leveransprocessen och supporten själva? Har ni leads som ni tror kan vara potentiella kunder till oss? Eller vill ni äga hela processen, från jord till bord, och bli en fullfjädrad Wholesale Partner?

Oavsett vilket så har vi ett partnerkoncept som passar er verksamhet.

Återförsäljare

Återförsäljare

Detta upplägg passar er som vill fokusera på försäljning. Efter signerat avtal med kunden kommer vår leveransavdelning och support ta över och ta hand om kunden.

Läs mer
Tech-återförsäljare

Tech-återförsäljare

Teknikupplägget passar er som själva vill ta hand om drift och support. Ni ansvarar för hela säljprocessen, från signerat avtal till drift och support.

Läs mer
Wholesale Partner

Wholesale Partner

Här kan ni sälja våra tjänster och vår teknik i ert eget brand. Vi hjälper er komma igång, effektiviserar och stöttar, medan ni fokuserar på att sälja, supportera och fakturera era egna kunder.

Läs mer
Leads-upplägget

Leads-upplägget

Detta är för dig som har kontakt med företag som kan vara potentiella kunder till oss på Soluno. När du refererar leads som bli affär så får du en ersättning, en procentsats på det totala ordervärdet.

Läs mer

Vilka är vi

Vi är en av de mest expansiva CPaaS-leverantörerna på marknaden och förser företag med helhetslösningar kring telefoni och kommunikation. Vi har samarbetat med Återförsäljare och Wholesale Partners i många år och har under tiden samlat på oss mängder med erfarenheter kring att hjälpa igång och stötta parters, så att de lyckas med vårt koncept. Vi har i dagsläget 20 Wholesale partners som är verksamma i 5 olika länder som tillsammans innefattar 165,000 användare i 30 olika länder. Vi har även över 100 återförsäljare som är verksamma i Sverige.

Plattformen

Plattformen

Vi erbjuder en industriledande växellösning som är helt molnbaserad. Slutkunden behöver inte äga någon egen teknologi, och vi ser till att allt från hårdvara, mjukvara, kopplingar, kapacitet och säkerhet uppdateras och underhålls. Lösningen erbjuder samma skalbarhet som en mobil lösning, samtidigt som den ger samma stabilitet som en fast lösning. Vi erbjuder även möjligheten att välja mellan att arbeta med bordstelefoner, softphone eller vår mobilapplikation.

Tilläggstjänster

Tilläggstjänster

Olika företag har olika behov när det gäller telefoni och dess kringtjänster. Medan vissa företag behöver verktyg som hjälper dem att förbättra sin kundtjänst, kan andra behöva mer information om hur och när kunder kontaktar dem. Vissa företag vill få bättre koll på hur anställda presterar medan andra vill öka produktivitet och förbättra samarbete. Vi har mängder av tilläggstjänster, både de vi byggt själva och de vi integrerat vår plattform mot, för att se till att slutkunden får den extra funktionalitet som företaget behöver.

Integrationer

Vi arbetar aktivt med att lägga till fler integrationer till vårt utbud. Med vår lösning kan ni integrera era CRM-system för att hjälpa kunder på ett sömlöst sätt. VI erbjuder även integrationer med dagliga applikationer som Microsoft Teams som tillsamman med vår lösning kan bli ett fullfjädrat system för företagstelefoni. Vi har även möjlighet att skapa anpassade integrationer utifrån behov.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Varför bli en partner?

Varför bli en partner?

Vi på Soluno har haft många år på oss att utarbeta och förfina vårt samarbete med olika partners. Vi har tagit fram processer och rutiner för att kunna utbilda och onboarda nya partners på ett effektivt sätt. Med digitala verktyg och portaler har vi de verktyg du behöver för ett framgångsrikt partnerskap. Dessutom har vi dedikerade partneransvariga och specialiserad support, som jobbar specifikt med våra partners och deras kunder, så att du alltid får det stöd du behöver.

Allt för att vi ska lyckas tillsammans!

FLEXIBILITET

FLEXIBILITET

Vi erbjuder en flexibel molnlösning som går att skalas upp och ner utifrån behov och arbetssätt.

ANPASSNING

ANPASSNING

Anpassa din lösning och partnerskap genom att välja hur ni vill integrera ert erbjudande.

100 % MOLN

100 % MOLN

Vi är helt molnbaserade vilket innebär en pålitlig lösning som alltid är uppdaterad.

TID TILL MARKNAD

TID TILL MARKNAD

Våra partnerprogram erbjuder experthjälp för att snabbt ta sig in på och överträffa marknaden.

PARTNERTRÄNING

PARTNERTRÄNING

Som pionjärer i Sverige kan vi erbjuda extensiv erfarenhet i industrin

ÄGARSKAP

ÄGARSKAP

Äg din egen lösning och bestäm vad och hur mycket ni vill integrera.

Våra partnerportaler

Våra partnerportaler

Som partner till oss får du tillgång till exklusiva portaler, specifikt framtagna för att hjälpa och underlätta i ditt samarbete med oss. Vi ha en portaler för alla dina behov, allt från skapande av avtal, utbildning, service till dina kunder och information och produktblad.

Kunskap är styrka

Kunskap är styrka

Som partner kommer du få tillgång till alla de verktyg som krävs för att lyckas. Ett av de verktygen är vår utbildningsportal, MyAcademy. Här finns utbildningar för allt du och dina kollegor du kan tänkas behöva. MyAcademy är en e-learning-portal där du kan genomföra de kurser din tjänst kräver, på den tid det passar dig. Allt på ett interaktivt och smidigt sätt. Detta, i kombination med webinar och one-on-ones, kommer att ge dig en stadig informationsgrund samtidigt som att du ständigt kan bygga på och förbättra din kunskap gällande det senaste inom telekom.

I MyAcademy får mina anställda den utbildning de behöver för att kunna hjälpa våra slutkunder på bästa sätt

Att sälja in en vara eller tjänst blir så mycket lättare om man har rätt kunskap. När du som partner till oss på Soluno har tillgång till den senaste informationen gällande våra system så kommer det i sin tur leda till att du kan skapa unika lösningar, anpassade för vad din kund behöver.
Tekniskt kunnande

Tekniskt kunnande

Genom kontinuerlig utbildning kan ni säkerställa den fortsatta utvecklingen av det tekniska kunnandet hos alla inblandade parter.

E-learning

E-learning

MyAcademy är ett internetbaserat verktyg som kan nås av alla berörda parter för en så effektiv kunskapsspridning som möjligt.

Best practice

Best practice

Plattformen är ett verktyg som hjälper dig att ge dina kunder en förstklassig och kunnig service, genom alla led under resans gång.

Vårt Wholesale-koncept

Vårt Wholesale-koncept

Tillsammans med våra Wholesale Partners når vi företag, runt om i Europa, med vårt Mobile-First-koncept och kan göra ett verkligt avtryck, nära slutanvändaren. Vi tror på det vi kalla True Wholesale, där våra partners äger sina kunder helt och hållet, från varumärke till införsäljning, leverans, supportering och fakturering. På så sätt kan vi vara lokala och globala på samma gång.

Möt några av våra Wholesale Partners

Läs mer om några av våra Wholesale Partners, hur de arbetar, och hur de integrerat sitt erbjudande

HFO Germany
https://www.soluno.se/app/uploads/hfo_telecom_logo_cmyk-e1589198698470.jpg
Genom vårat partnerskap med Soluno, kan vi erbjuda en högpresterande, komplett lösning för företagskommunikation, inklusive certifierad koppling mot MS Teams. De ytterligare funktionaliteter som finns i områden som integration, statistik, kundservice, och samarbete – fullbordar erbjudandet.
Jörg - Jahn
Marketing Manager
HFO
Marley Comms
https://www.soluno.se/app/uploads/marley.c.jpg
Vi blev partner med Soluno efter noggrant övervägande, och det är uppfriskande att arbeta med ett företag som tar alla aspekter av deras verksamhet seriöst. Deras tekniska support är en frisk fläkt i denna industri, och vi är otroligt nöjda med vårt beslut att bli partner med Soluno i UK.
Paul - Murray
Managing Director
Marley Comms
PrimeQ
https://www.soluno.se/app/uploads/primeq-upd2.jpg
För PrimeQ är det av yttersta vikt att samarbeta med leverantörer som respekterar vår roll på marknaden och låter oss äga våra kundavtal. Samarbetet med Soluno passar oss utmärkt då det medger att vi kan bygga värde i vårt bolag samtidigt som vi har en stabil och innovativ partner i ryggen.
Fredrik - Thörnberg
Affärsområde telefoni
PrimeQ
Är du vår nästa partner?
https://www.soluno.se/app/uploads/looking-for2.jpg
Designa ditt partnerskap med oss, signa upp, och bli en av våra partners. Vi letar ständigt efter nya partners och hoppas på att du ska bli nästa som vill syns här med ett integrerat erbjudande.
Vi vill att du ska synas här!
Jobbtitel
Företag

Bli vår återförsäljare

Vi har tagit fram olika upplägg för att kunna tillmötesgå just era partnerbehov. Välj om du vill hantera både försäljning och supportering, om du enbart vill sälja eller om du har potentiella kunder till oss, där vi sköter införsäljning och du får en ersättning.

Säljupplägget

Säljupplägget

Säljupplägget passar er som vill fokusera på försäljning i första hand och inte vill ta hand om leverans och support på era kunder. När ni fått avtalet underskrivet och laddat upp det till Soluno så tar vår leveransavdelning över och ser till att kunden kommer igång med sin lösning på bästa sätt. I detta upplägget så slipper ni ta hand om supporten, era kunder har istället direktkontakt med Solunos egna support.

Teknikupplägget

Teknikupplägget

Teknikupplägget passar er som har egna servicetekniker och en leveransavdelning och vill ta hand om drift och support på era kunder. Ni ansvarar för hela säljprocessen från signerat avtal till drift och support. Självklart är våra erfarna tekniker bara ett telefonsamtal eller mail bort om det skulle behövas.

Leadsupplägget

Leadsupplägget

Leadsupplägget är till för dig som har kontakt med företag som kan tänkas vara potentiella kunder till oss på Soluno. När du refererar leads som bli affär så kommer du att få en ersättning, en procentsats på det totala ordervärdet.

Partneransvariga

Jonas Engelin

Jonas Engelin

Johan Nyberg

Johan Nyberg

Partner Manager, Stockholm och norr
+46856269612
johan.nyberg@soluno.se

Lars Johansson

Lars Johansson

Partner Manager, Göteborg och syd
+46 31 352 40 41
Lars.Johansson@soluno.se

Ludwig Rydin

Ludwig Rydin

Partner Manager, Göteborg och Mellansverige
+46 31 352 40 43
Ludwig.Rydin@soluno.se

Maria Qvint

Maria Qvint

Indoor Partner Account Manager
+46313524012
maria.qvint@soluno.se

Sandra Andersson

Sandra Andersson

Partner Manager, Stockholm och norr
+46 8 120 100 22
sandra.andersson@soluno.se

Räkna ut ditt pris