Logga in

Logga in

MySoluno

MySoluno

Logga in på MySoluno, vår self service-portal, för att hantera och administrera era abonnemang och er växel.

MySoluno
Administrera rapportverktyg

Administrera rapportverktyg

Logga in i Reports för att kunna analysera och följa upp företagets kommunikation via ett enkelt och kraftfullt gränssnitt.

Reports
Användare

Användare

Logga in på din Soluno-användare, Mina sidor, och hantera de olika inställningar som finns på ditt växelkonto.

Soluno User
Återförsäljarportal

Återförsäljarportal

Du som återförsäljare kan logga in här för att skapa avtal och komma åt dokumentation.

MySales
Wholesale-portal

Wholesale-portal

Logga in i vår Wholesale-portal för att få tillgång till viktiga dokument och avtalshantering.

Wholesale-portal
MyAcademy

MyAcademy

I MyAcademy är till för dig som är partner till oss på Soluno. Här hittar du utbildningar kring våra tjänster.

MyAcademy
Webbutik

Webbutik

Logga in i vår webbutik för att köpa hårdvara till er växel.

Webbutik

Logga in på våra tjänster

Ovan hittar du inloggningsalternativ för olika tjänster som finns att tillgå vår telefoni för företag. Du kan exempelvis logga in som användare i vår företagsväxel eller som administratör i MySoluno.

Logga in på MySoluno

Logga in på MySoluno

Som administratör av er företagsväxel kan du hantera många ärenden helt på egen hand. På så sätt kan du göra ändringar, skapa upp abonnemang, skicka ut PIN-kod, skicka ut konfigurations-sms och mycket mer, allt precis när det passar dig. Dessutom är portalen superenkel att använda. Du loggar in med samma användaruppgifter du har i er växel.

Är du administratör? Gå in och kika runt!

Är du en återförsäljare till Soluno?

Är du en återförsäljare till Soluno?

För våra återförsäljare har vi skapat en portal och vi kallar den Ahoy! I Ahoy samlar vi all info ni som återförsäljare behöver för att lyckas med er försäljning av telefoni för företag. Här hittar du uppdaterade dokument, du kan skapa avtal för att sedan signera dem digitalt. Saknar du inlogg eller har frågor så finns vår partneravdelning självklart redo att hjälpa dig. Du når oss på telefonnummer 010-410 50 30. Föredrar du hellre att maila så når du oss på denna adress: partner@soluno.se

Logga in i ditt Reports

Solunos rapportverktyg, Reports, hjälper dig att analysera och följa upp er företagstelefoni genom ett smart och kraftfullt gränssnitt. Logga in här för att se statistik över era kommunikationsmönster samt hämta ut de rapporter du behöver för att kunna ta fler datadrivna beslut om er telefoni.

Inloggningsuppgifter och serveradresser

Inloggningsuppgifter och serveradresser

Har du tappar bort dina inloggningsuppgifter till er företagsväxel? Den som har administratörsrättigheter på ert företag kan alltid hitta dina uppgifter i MySoluno. Du är självklart även välkommen att kontakta vår support för att få hjälp att få ditt inloggnings-ID eller byta lösenord. På Soluno har vi två olika serveradresser som växeltjänsterna ligger på. Information om vilken server just ert företag ligger på meddelades vid installationen av er växel. Är du osäker på vilken du ska använda kan du kontakta supporten eller helt enkelt testa dessa två.
– bc.soluno.se
– bc2.soluno.se

Senast uppdaterad oktober 2020

Räkna ut ditt pris