Våra kunder

Vi arbetar med alltifrån små till stora företag och här hittar ni några av våra nöjda kunder i varierande storlek, bransch och med olika geografiska lägen. Gemensamt är att samtliga använder vår prisbelönta växeltjänst, men val av mobiloperatör varierar.

Filtrera på industri: Visa alla
 • Fastighetsservice
  AB Hus- & Villaträdgårdar Lindstedt & Co
  "Vi ville skaffa oss en modern telefonilösning, och med Soluno har vi fått allt vi eftersökte. Många funktioner som hanteras på ett enkelt sätt. "

  Fredrik Lindstedt
  VD

 • Försäljning
  Abiliteam AB
  "Vi är väldigt nöjda med Soluno. Möjligheten att växla mellan softphone och telefon har varit perfekt för våra behov samt att supporten alltid svarar snabbt om vi behöver hjälp."

  Viktor Hedström
  VD

 • Vård/Hälsa
  Access Rehab
  "Vi upplever samarbetet med Soluno BC som mycket bra. Den lösning Soluno presenterade för oss på Access Rehab var jämförelsevis den bästa med bakgrund av vår kommande expansion. Vi har fått snabb hjälp gällande de frågor som har uppstått och upplever Soluno BC som personliga och engagerade."

  Andreas Bjurman
  VD

 • Data/IT
  Agrando
  "Agrando med 530 företag på kundlistan ger tusentals användare telefonsupport på de olika egenutvecklade IT-systemen. Soluno är en garant för effektiv supporthantering."

  Mikael Jonsson
  VD

 • Bygg
  Andersson Company Byggnads AB
  "När vi skulle byta telefonväxel till Soluno var vi inställda på en del inkörningsproblem och annat strul men det fungerade utan några problem alls. När Soluno BC dessutom hjälpt oss minska kostnaderna för mobiltelefonin kan vi inte vara annat än helnöjda."

  Jan Andersson
  IT- & telefoniansvarig

 • Transport
  Ankebo Transport
  Vi har använt o"ss av Soluno i flera år nu. Det har fungerat otroligt bra! Lösningen är inte bara kostnadseffektiv utan också lättanvänd och väldigt lättskött. Ingen krånglade växel eller avgrävda telelinjer. Tack för en riktigt bra service både på försäljningsavdelningen och på supporten. Jag rekommenderar Soluno BC med högsta betyg!"

  Andreas Runwall

 • Åkeri/Transport
  Bellmans Åkeri och Entreprenad
  "Bellmans Åkeri har varit kund till Soluno sedan början av 2013 och har under den tiden erhållit bra och snabb support. Vi har även nyttjat Soluno´s öppna API:er för att ge våra kunder information på vår web kring vår tillgänglighet. Direkt på hemsidan visas linjestatus och tillgänglighet i realtid, direkt synkat mot Soluno´s växel."

  Patrik Sandahl
  Drift- och IT-chef

 • Partihandel jordbruk
  Briggs & Stratton
  "Soluno BCs telefonilösning har gett oss den kostnadseffektiva flexibilitet vi önskade när vi började leta efter ny leverantör av telefoni. Nu kan våra medarbetare som arbetar hemma, eller måste vara hemma av annat skäl, vara lika tillgängliga som de som är på kontoret."

  Magnus Persson
  Operations Manager Sweden

 • Bygg
  Bygglet AB
  Vi är mycket nöjda. Framförallt känns det som vi fått en större delaktighet i gruppen tack vare rapportverktyget som gör det möjligt för alla att få den informationen som behövs och som efterfrågas. Dessutom visualiserar wallboarden gruppens arbete väldigt bra vilket höjer engagemanget.
 • Försäljning/Partihandel
  Climapac AB
  "Vi blev rekommenderade Soluno BC år 2009 från Teledesign och har varit nöjda med vår lösning sen dess. Vid eventuella problem har supporten varit toppen och väldigt hjälpsamma."

  John Grängfelt
  Ekonomi/Marknad

 • Data/IT
  Communication and Security i Mälardalen AB
  "Allra mest imponerade är vi av kundtjänsten och den support som Soluno BC erbjuder. Snabba svar, personlig kontakt och hög teknisk kompetens."

  Joakim Hag

 • Digitalbyrå
  Crispin Porter + Bogusky Scandinavia
  “Kan vi inte själva lösa en sak har responsen från Soluno alltid varit fin. Det är aldrig några problem att få hjälp och vi har en personlig kontakt sedan sju år.”

  Nicklas Carlsson
  IT-manager

  Läs kundcase
 • Tillverkning
  Deltanode Solutions
  "Smidigt och flexibelt, god överblick i smartphonen och man slipper hantera fasta och mobila abonnemang med bindningstider hos flera aktörer. Allt på en faktura och ett avtal. Dessutom har Telenor vars nät man kör i bra täckning i de flesta fall."

  Caroline Olsson
  Finance Manager

 • Lokalvård
  Di-ma's Lokalvård
  "Di-ma's Lokalvård använder Soluno sedan några år tillbaka. Lösningen är anpassad efter våra behov och önskemål. Lösningen är enkel och användarvänlig. Med Soluno är vi alltid anträffbara vart vi än är och supporten är superb! Vi kan varmt rekommendera Soluno BC!"

  Jimmy
  Kirgiopoulos

 • Ekonomi/Redovisning
  DKR
  "Smart och användarvänligt."

  Daniel Karlsson
  VD

 • Fastighetsservice
  DS Facility Management
  "Vi kom i kontakt med Soluno precis i uppstartsfasen av vårt företag. Soluno hjälpte oss med operatörsavtal samt att sätta ihop en växellösning. Samarbetet fungerar väldigt bra och vi får snabb och enkel support oavsett ärende. Vi kan varmt rekommendera Soluno BC som samarbetspartner."

  David Ståhl
  VD

 • Fordon
  Duvner Bil AB
  "Leveransprocessen: Helt klart den enklaste och smidigaste implementering jag någonsin gjort. Alla jag pratar med hos Soluno är dessutom grymt trevliga och lösningsinriktade. Grattis till ett bra företag med bra personal och en fantastiskt bra produkt."

  Johan
  Duvner

 • Träindustrin
  Ekamant AB
  “Det var härliga och duktiga människor. Och de ger ypperlig, snabb support om det händer något nu när vi är i drift. ”

  Johan Simonsson
  IT-ansvarig

  Läs kundcase
 • Fastigheter
  Eminenta
  “En del IP-telefoni har burkigt ljud och det är svårt att höra vad folk säger. Men Solunos lösning har kanonljud, så mina farhågor kom på skam. ”

  Povel Fagerström
  VD

  Läs kundcase
 • Vård/Hälsa
  Falck Healthcare
  “Visst kan man ha en växel via Telenor eller Telia, men det är risk att det tar lång tid att få hjälp om det behövs. Solunos support är snabb och att vi har en fast kontaktperson är effektivt. De vet hur vi funkar och hur vi vill ha det”

  Veronica Thuring

  Läs kundcase
 • Tillverkning
  Flux AB
  "Soluno ger oss en stabil och pålitlig support i växeln när vi själva inte har möjlighet att svara."

  Mia Bruér
  Marknadschef

 • Försäljning/Partihandel
  Företagsspecialisten
  "Soluno är fantastiskt enkelt att använda!"

  Thomas Jakobsson
  VD

 • Utbildning/Historia
  Forum for living history
  "Vilket ärende det än handlar om, möts jag alltid av glädje, positivitet, kunnande, och ett fantastiskt engagemang. Supporten på Soluno – Riktiga proffs!"

  Eva Bergius
  Receptionist

 • Postorderhandel
  Greatdays
  "Vi fick bättre funktionalitet till ett lägre pris! Sedan bytet sommaren -12 har Henrik från Soluno regelbundet återkommit för att stämma av att allt fungerat som vi önskar. Våra få synpunkter har snabbt rättats till och vi uppskattar den regelbundna återkopplingen från Solunos sida."

  Kristian Tunare

 • Försäljning/Partihandel
  Happy Boss AB
  "Soluno BC är vår samarbetspartner och levererar framgångsrikt operatörstjänster till våra kunder. Bra, snabb service med kompetent personal underlättar vårt arbete och ger oss nöjda kunder. "

  Fredrik Dolk
  Affärsområdeschef

 • Försäljning/Partihandel
  HL Display
  "Soluno BC har hjälpt oss med en smidig lösning som passar vårt företag då vi har många som har olika behov när det kommer till tillgängligheten på telefonen. Deras support är alltid snabba på att svara och ge grym support oavsett vad det rör sig om."

  Sara Petersen

 • Konsultverksamhet
  Inspiration Company
  "Vi har använt Soluno sedan 2011. Vi är väldigt nöjda med produkten och speciellt supporten där man alltid får ett glatt och trevligt bemötande!"

  Barbro Peiper

 • Data/IT
  Lexher AB
  "Trixet är väl att göra det komplicerade enkelt, för oss användare. Det tycker jag att Soluno BC lyckats utmärkt med. Med det här proffsiga och prisvärda verktyget som stöd förblir vi gärna ett gäng glada televäxel-amatörer, för vi vet att det fungerar ändå.

  Katerina
  Kullman

 • Utbildning
  Linnéa Aquatics Sweden AB
  "Solunos verktyg är smidigt och lätt att använda, supporten har en snabb och trevlig service."

  Sara Molarin
  Personalchef

 • Försäljning/Partihandel
  MQ Retail AB
  "Efter övergången till Soluno har vi inte bara full kontroll på kostnaderna utan också ett fantastiskt flexibelt system med hela koncernens telefoni knuten till samma växel. Med Solunos personliga engagemang under implementation gick övergången mycket smidigt. Varma rekommendationer."

  Fredrik Rubne
  IT-chef

 • Arkitekt
  Murman Arkitekter AB
  "Soluno BC hjälpte oss att sänka våra telefonikostnader och att hitta en lösning som passar vår verksamhet."

  Hanna Uggla

 • Data/IT
  On1Call Support AB
  "Bra paket för företag och bra support som svarar snabbt och löser våra kniviga frågor. "

  Peter Seifert
  Grundare

 • Försäljning/Partihandel
  Pilkington
  "Soluno stack ut som den med bästa presentationerna, bästa lösningen och förmedlade en stark kundrelation som ingen av dom andra kom i närheten av. Leveransen, implementeringen och supporten har varit perfekt och är i den höga nivå som den känslan vi hade som gjorde att vi valde Soluno som leverantör."

  Patrik Andersson

 • Försäljning/Partihandel
  Promobility
  "Det är enkelt att förstå och man kan testa direkt om det man gjort också fungerar genom att ringa provsamtal. Är det något man inte förstår har vi alltid fått den hjälp vi behöver av Soluno´s support. Toppen helt enkelt!"

  Mats Larsson

 • Data/IT
  Relation & Brand
  "Vi har testat det mesta inom telefoni inklusive andra leverantörer av telefoni över internet med dåligt resultat - samtal som klipps, dålig statistik och skakig drift. Vid flytt till annan lokal var den fasta telefonin en riktig räkmacka - bara att ta datorn under armen och koppla upp sig på nya stället."

  Nichlas Spångberg
  Product Development Manager

 • Resor
  Resecentrum Gruppen
  "Förutom att Solunos växel är stabil är medarbetarna också ett riktigt härligt gäng. Vi har ett gott samarbete och stora gemensamma framtidsplaner."

  David Taghipour
  kommunikationsansvarig

  Läs kundcase
 • Rekrytering
  Retail Knowledge
  "Valet av leverantör gick till Soluno BC då de har bredden att vara den kompletta leverantören för företagets alla telefonilösningar oavsett om det gäller mobiltelefoner, fasta telefoner eller själva växeln. Jag kan verkligen rekommendera alla företag som har behov av en professionell telefonilösning att först lyssna med Soluno BC. "

  Fredrik Weisten
  VD

 • Data/IT
  RG19
  "Att gå från traditionell växel till en molnbaserad, mobil lösning var ett självklart val för RG19. Lika självklart blev valet av Soluno. Som leverantör gör Soluno BC vår vardag enklare med en smidig och flexibel lösning understödd av en support som både levererar och löser problem snabbt."

  Maria Florestedt

 • Rör/VVS
  Rörbolaget
  "Vi har haft Soluno BC som leverantör i drygt två år nu och har bara positivt att säga. Att kunna lämna kontoret och ändå vara anträffbar är en stor fördel, samt att kunna läsa av röstmeddelanden på datorn är toppen. Soluno är även lätt att hantera när det gäller att koppla vidare inkommande samtal."

  Christer Pettersson
  VD

 • Uthyrning
  RTC Båtkontakten AB
  "Vi har varit helnöjda med Soluno från dag ett. Alltid uppdaterade, kunniga, trevliga och prisvärda. När något problem uppstått så får vi hjälp direkt! Härligt, precis som det ska vara!"

  Lotta & Marcus
  Ägare

 • Arkitekt
  Scheiwiller Svensson Arkitektkontor
  "Soluno BC var hjälpen i nöden. Från att vara ett kontor med gammal fast växelteknik och ett virrvarr av mobilabonnemang blev vi ett modernt. Alla mobilabonnemang omförhandlades, växeln åkte ut, Solunos mobila växel kom in. Det blev billigare, bättre och mycket smidigare. Vi tackar för hjälpen!"

  Pelle Öhlin
  Arkitekt / Partner

 • Data/IT
  Silverrail Technologies AB
  "Vi bytte från Telias gamla centrexväxel som vi alltid haft. Dyrt och inte särskilt kundvänligt. När vi 2010 skulle byta växel gjorde vi en upphandling och fastnade för Soluno som uppfyllde alla våra önskemål."

  Eva Widell
  HR-chef

 • Fastighetsservice
  Skorstensfejarmästarna Syd AB
  “We have had Soluno as supplier for many years. Soluno is an easy-to-use system with advanced functions and which moreover also offers great support. Receptive and service-minded is what I immediately think of in terms of Soluno.”

  Per-Olof Persson

 • Ideell verksamhet
  Skyddsvärnet (the Discharged Prisoners' Aid Society)
  "Skyddsvärnet, som ideell organisation utan vinstutdelning, är alltid på jakt efter att hitta kvalitativt bra, effektiva och prisvärda lösningar. När det gäller vår telefoni har Soluno BC kunnat ge oss det vi sökte. De har även en oerhört snabb och trevlig support."

  Aleksander Dimitrijevic
  Personal- och Kanslichef

 • Service av fordon
  Södersidans Lastbilsverkstad
  "När vi började samarbeta med Soluno BC märkte vi väldigt snabbt att kostnaden för telefoni sjönk markant. De avtal som Soluno förhandlade fram åt oss är mycket bra. Dessutom slipper vi lägga ner en massa tid på att undersöka utbudet själva."

  Leif Blom

 • Vård/Hälsa
  Stiftelsen Carlanderska Sjukhuset
  Inför Carlanderskas största expansion sedan 1927, så förstod vi att vår gamla telefonilösning inte skulle hålla trycket för de kritiska telefunktionerna vi behöver inom vården. IP-Lösningen från Soluno gav oss det vi sökte, och möter de mycket högt ställda krav på teknik och driftsäkerhet som vi ställer på såväl utrustning som leverantör.

  Wictor Winsnes
  IT Chef

 • Låsservice
  Stockholms Låsservice City AB
  "Om jag skulle beskriva Soluno med tre saker så hade det varit: smidigt, tillgängligt och bra support!"

  Helen Elvin
  VD

 • Data/IT
  Sungard Availability Services
  "Soluno BC är för oss en viktig partner för att producera våra tjänster samt för att lösa våra behov av ökad rörlighet vad det gäller telefoni. Jag vill också ge en eloge för den utmärkta supporten, alltid lätta att få tag i och alltid kompetenta att ha att göra med."

  Christer Lindell

 • Försäkringar
  Svedea
  “Soluno och Puzzel samspelar väldigt bra och ger oss goda förutsättningar att utveckla telefonin. Planen är att inom en snar framtid integrera e-post och sociala medier i Contact center-lösningen för att samla alla kanaler på ett ställe"

  Philip Wadenius
  Kundnavschef

  Läs kundcase
 • Data/IT
  Svenska Datoravdelningen
  "Vi på Datoravdelningen är mobila i vårt arbete – det självklara valet blev en växellösning från Soluno BC."

  Marcus Blass

 • Telecom
  Telia Denmark
  "Telia Danmark har valgt Soluno BC som samarbejdspartner. Soluno tilbydes til det danske erhvervsliv sammen med Telias produkter. Det er et yderst tilfredsstillende samarbejde, hvor Soluno BC udviser stor professionalismen og god support."

  Morten Hartvich
  Product and Business Manager UC Uno Customer Integrated Solutions ( CIS )

 • Energi
  Uddevalla Energi
  Vi är rakt igenom nöjda med Soluno som leverantör. Systemet är enkelt, lättanvänt och flexibelt. Vår projektledare Ulrica var fantastisk, hon var närvarande, engagerad och hjälpte oss igenom projektet på ett väldigt bra sätt. Övergången gick helt utan problem från dag ett, och fungerar över all förväntan.

  Marie Bergman-Haak, Kundservicechef

 • Sotning/Fastighetsservice
  Växjö Sotningsdistrikt
  "Under hela vår tid med Soluno BC så har vi aldrig haft något problem. Fungerar internet så fungerar Soluno!"

  Micael Hvirf
  Styrelseledamot

 • Partihandel med medicinsk utrustning och apoteksvaror
  Victus Medical Group
  "Vi har jobbat med Soluno BC nästan sedan starten på deras resa. Vi har hela tiden fått bra support och vi känner att Soluno-lösningen fyller alla våra behov och ganska mycket mer, det är en växellösning att växa i helt enkelt."

  David Kaipe

 • Bilbärgning och vägassistans
  ​Viking Sweden AB
  "För Viking Sverige är det mycket viktigt att telefoni och kommunikation fungerar tillfredsställande. Därför valde vi att samarbeta med Soluno BC fullt ut. Förutom att vi har sänkt våra telefonikostnader så har de visat ett stort tillmötesgående och ett ansvarstagande på ett professionellt sätt som vi sätter stort värde i."

  Lars Ahlstedt

 • Arkitekt
  Wåhlin arkitekter
  "Soluno är en smidig lösning för oss som jobbar i ett öppet kontorslandskap då vi inte längre behöver ha några höga telefonsignaler utan enkelt ser på skärmen när det ringer. Vi har fått ett mycket bra bemötande från Soluno BC och känner oss väldigt nöjda med vår nya växel."

  Mika Wåhlin
  Ekonomi- & personalansvarig

Visa alla