Soluno

Våra kunder

Vi arbetar med alltifrån små till stora företag och här hittar ni några av våra nöjda kunder i varierande storlek, bransch och med olika geografiska lägen. Gemensamt är att samtliga använder vår prisbelönta växeltjänst, men val av mobiloperatör varierar.

Kundcitat

Läs gärna några av våra kunders egna ord om vår tjänst och om oss som leverantör.

Access Rehab

"Vi upplever samarbetet med Soluno BC som mycket bra. Den lösning Soluno presenterade för oss på Access Rehab var jämförelsevis den bästa med bakgrund av vår kommande expansion. Vi har fått snabb hjälp gällande de frågor som har uppstått och upplever Soluno BC som personliga och engagerade."
Andreas Bjurman, VD

AB Hus- & Villaträdgårdar Lindstedt & Co

"Vi ville skaffa oss en modern telefonilösning, och med Soluno har vi fått allt vi eftersökte. Många funktioner som hanteras på ett enkelt sätt. "
Fredrik Lindstedt, VD

Örnsbergs El & Data AB

Stabilt, enkelt, flexibelt och en bra partner!
Christer Lerin, IT-ansvarig

Linkon

"Vi bytte från Telias gamla centrexväxel som vi alltid haft. Dyrt och inte särskilt kundvänligt. När vi 2010 skulle byta växel gjorde vi en upphandling och fastnade för Soluno som uppfyllde alla våra önskemål. Vi är ett företag som utvecklar försäljnings- & distributionssystem för resebranschen, där vi har beredskap 24/7 – med andra ord får vår telefoni aldrig ligga nere. Generellt har det i alla dessa år fungerat mycket bra. Vi upplever att Soluno BC är mycket kundvänliga och öppna för vad vi kunder har att säga. Personlig service med stort engagemang."
Eva Widell, HR-chef

Linnéa Aquatics Sweden AB

"Solunos verktyg är smidigt och lätt att använda, supporten har en snabb och trevlig service."
Sara Molarin, personalchef

Medlearn

"MedLearn är ett utbildningsföretag med fokus på vård, omsorg och hälsa. Vår affärsidé är att vara en komplett utbildningsleverantör av utbildning på olika nivåer inom dessa områden. Soluno BC har genom åren hjälpt oss med vår telefoni. Vi är idag kunder på både växel och operatörstjänster. Vårt samarbete har alltid fungerat bra. Snabba, enkla och förstående är vår gemensamma uppfattning om Soluno."
Anna Silfverling, Administratör och projektledare

Lexher AB

"Trixet är väl att göra det komplicerade enkelt, för oss användare. Det tycker jag att Soluno BC lyckats utmärkt med. Med det här proffsiga och prisvärda verktyget som stöd förblir vi gärna ett gäng glada televäxel-amatörer, för vi vet att det fungerar ändå.
Katerina Kullman

Landrins Bil

"Nu har vi kört ett tag med Soluno och allt fungerar jätte bra. Jag vill också passa på att tacka alla vi har kommit i kontakt med på supporten för deras sätt att hjälpa till. Alltid vänliga och villiga att hjälpa till.
Tollis Messinis, Servicemarknadschef i Lund

Landgren of Sweden

"Kunnig personal och en tillgänglig support med bästa service."
Karoline Ryné, Mäklarassistent

JW Nordic AB

"JW Nordic har testat det mesta inom telefoni och sen vi började köra med Soluno så har dom överglänst alla. Driftsäkerheten är mycket bra och supporten fantastisk. Summering: Snabbt, smidigt, stabilt."
Jesper Starck, Ordförande

Inspiration Company

"Vi har använt Soluno sedan 2011. Vi är väldigt nöjda med produkten och speciellt supporten där man alltid får ett glatt och trevligt bemötande!"
Lina Gustavsson, projektledare

Human Capital

"Human Capital är ett nischföretag som fokuserar på fasta och temporära rekryteringslösningar inom ekonomi, bank och försäkring. Vårt jobb går till stor del ut på att tala med såväl våra kandidater som klienter, samtidigt som vi alltid måste till att vara tillgängliga i så stor utsträckning som möjligt - en stor utmaning som vi är måna om att efterleva. Soluno BC antog utmaningen att göra oss till ett ännu mer tillgängligt bolag med ökad transparens genom hela organisationen (kommunikationsmässigt) samt att minska felprocenten. Soluno har visats sig vara en utmärkt tjänst, den skapar en transparens i organisationen som gör det möjligt att nå varandra med större träffsäkerhet och med minskat antal felkopplingar. Tack vare Soluno har vi kunnat göra vårt erbjudande ännu bättre, vilket i mina ögon det bästa betyget. "
Robert Kerje, partner & grundare

HL Display

"Soluno BC har hjälpt oss med en smidig lösning som passar vårt företag då vi har många som har olika behov när det kommer till tillgängligheten på telefonen. Deras support är alltid snabba på att svara och ge grym support oavsett vad det rör sig om."
Therese Grönros

Happy Boss AB

"Soluno BC är vår samarbetspartner och levererar framgångsrikt operatörstjänster till våra kunder. Bra, snabb service med kompetent personal underlättar vårt arbete och ger oss nöjda kunder. "
Fredrik Dolk, affärsområdeschef

MQ Retail AB

"MQ ställer höga krav på sina leverantörer att följa oss i vår snabba utveckling. Vi satt fast i ett omodernt telefonsystem utan koppling till mobila enheter eller våra butiker. Vid varje liten justering var vi tvingade att ta in externa konsulter. Efter övergången till Soluno har vi inte bara full kontroll på kostnaderna utan också ett fantastiskt flexibelt system med hela koncernens telefoni knuten till samma växel. Med Solunos personliga engagemang under implementation gick övergången mycket smidigt. Varma rekommendationer."
Fredrik Rubne, IT-chef

Murman Arkitekter AB

"Soluno BC hjälpte oss att sänka våra telefonikostnader och att hitta en lösning som passar vår verksamhet."
Agneta Fältgård, projekt & ekonomikoordinator

On1Call Support AB

"Bra paket för företag och bra support som svarar snabbt och löser våra kniviga frågor. "
Peter Seifert, grundare

Grönsakskompaniet

"För oss är röstbrevlådan den bästa funktionen, den har revolutionerat vår telefoni och andra i vår bransch skulle den definitivt vara ett steg i rätt riktning för. Vi har varit Solunos kunder nästan sedan start och är nöjda med den trevliga supporten. "
Rossi, IT-chef

Pilkington

"Efter att ha vuxit ur vårt gamla telefonisystem där vi såg ett antal begränsningar började vi leta efter en ny lösning. Efter ett antal företagsmöten och presentationer var valet enkelt och vi valde Soluno. Soluno stack ut som den med bästa presentationerna, bästa lösningen och förmedlade en stark kundrelation som ingen av dom andra kom i närheten av. Nu har vi startat upp och är igång på alla våra 16 platser och i tre organisationer. Leveransen, implementeringen och supporten har varit perfekt och är i den höga nivå som den känslan vi hade som gjorde att vi valde Soluno som leverantör."
Mats Green, Commercial Manager Sweden

Greatdays

"Under våren 2012 påbörjade vi en ny upphandling av växeltelefonin och av flera tänkbara leverantörer valde vi att gå över till Soluno BC och växellösningen Soluno. Valet föll sig naturligt med tanke på att man genuint satte sig in i våra behov samt att man snabbt och enkelt skötte övergången från befintlig växelleverantör. Vi fick bättre funktionalitet till ett lägre pris! Sedan bytet sommaren -12 har Henrik från Soluno regelbundet återkommit för att stämma av att allt fungerat som vi önskar. Våra få synpunkter har snabbt rättats till och vi uppskattar den regelbundna återkopplingen från Solunos sida."
Kristian Tunare

Promobility

"Vi har kört Soluno sedan 2010 och är oerhört nöjda med det. Det passar vår verksamhet perfekt. Eftersom man kan göra i princip alla inställningar som behövs i det webbaserade admin-gränssnittet ger det en oerhörd flexibilitet. Det är enkelt att förstå och man kan testa direkt om det man gjort också fungerar genom att ringa provsamtal. Är det något man inte förstår har vi alltid fått den hjälp vi behöver av Soluno´s support. Toppen helt enkelt!"
Stefan Ljungdahl, grundare

Relation & Brand

"Vi har testat det mesta inom telefoni inklusive andra leverantörer av telefoni över internet med dåligt resultat - samtal som klipps, dålig statistik och skakig drift. Dessutom hade vi, som många andra företag i tillväxt, en bedrövande mix av fasta abonnemang, konferenstjänster, växel, faxar, mobilpuckar och abonnemang från olika mobiloperatörer. Allt detta har vi kunnat reducera till en lösning som medförde såväl besparingar, mindre administration och bättre överblick över telefonin efter installationen. Vid flytt till annan lokal var den fasta telefonin en riktig räkmacka - bara att ta datorn under armen och koppla upp sig på nya stället."
Nichlas Spångberg, Product Development Manager

Forum for living history

"Vilket ärende det än handlar om, möts jag alltid av glädje, positivitet, kunnande, och ett fantastiskt engagemang. Supporten på Soluno – Riktiga proffs!"
Eva Bergius, receptionist

Flux AB

"Soluno ger oss en stabil och pålitlig support i växeln när vi själva inte har möjlighet att svara."
Mia Bruér, Marknadschef

Retail Knowledge

"Valet av leverantör gick till Soluno BC då de har bredden att vara den kompletta leverantören för företagets alla telefonilösningar oavsett om det gäller mobiltelefoner, fasta telefoner eller själva växeln. Företaget har ett starkt fokus på service och användarvänlighet vilket är något man verkligen uppskattar som kund. Jag kan verkligen rekommendera alla företag som har behov av en professionell telefonilösning att först lyssna med Soluno BC. "
Fredrik Weisten, VD

RG19

"Att gå från traditionell växel till en molnbaserad, mobil lösning var ett självklart val för RG19. Lika självklart blev valet av Soluno. Som leverantör gör Soluno BC vår vardag enklare med en smidig och flexibel lösning understödd av en support som både levererar och löser problem snabbt. Vi är nöjda som kund och kan varmt rekommendera Soluno."
Kristian Modess, Senior System Engineer

Duvner Bil AB

"Leveransprocessen: Helt klart den enklaste och smidigaste implementering jag någonsin gjort. Alla jag pratar med hos Soluno är dessutom grymt trevliga och lösningsinriktade. Grattis till ett bra företag med bra personal och en fantastiskt bra produkt."
Johan Duvner

RTC Båtkontakten AB

"Vi har varit helnöjda med Soluno från dag ett. Alltid uppdaterade, kunniga, trevliga och prisvärda. När något problem uppstått så får vi hjälp direkt! Härligt, precis som det ska vara!"
Lotta & Marcus, ägare

DS Facility Management

"Vi kom i kontakt med Soluno precis i uppstartsfasen av vårt företag. Soluno hjälpte oss med operatörsavtal samt att sätta ihop en växellösning. Samarbetet fungerar väldigt bra och vi får snabb och enkel support oavsett ärende. Vi kan varmt rekommendera Soluno BC som samarbetspartner."
David Ståhl, VD

Di-ma's Lokalvård

"Di-ma's Lokalvård använder Soluno sedan några år tillbaka. Lösningen är anpassad efter våra behov och önskemål. Lösningen är enkel och användarvänlig. Med Soluno är vi alltid anträffbara vart vi än är och supporten är superb! Vi kan varmt rekommendera Soluno BC!"
Jimmy Kirgiopoulos

Rörbolaget

"Vi har haft Soluno BC som leverantör i drygt två år nu och har bara positivt att säga. Att kunna lämna kontoret och ändå vara anträffbar är en stor fördel, samt att kunna läsa av röstmeddelanden på datorn är toppen. Soluno är även lätt att hantera när det gäller att koppla vidare inkommande samtal."
Karin Hansen, Rörbolaget

Scheiwiller Svensson Arkitektkontor

"Soluno BC var hjälpen i nöden. Från att vara ett kontor med gammal fast växelteknik och ett virrvarr av mobilabonnemang blev vi ett modernt. Alla mobilabonnemang omförhandlades, växeln åkte ut, Solunos mobila växel kom in. Det blev billigare, bättre och mycket smidigare. Vi tackar för hjälpen!"
Pelle Öhlin, Arkitekt, Partner

Deltanode Solutions

"Smidigt och flexibelt, god överblick i smartphonen och man slipper hantera fasta och mobila abonnemang med bindningstider hos flera aktörer. Allt på en faktura och ett avtal. Dessutom har Telenor vars nät man kör i bra täckning i de flesta fall."
Henrik Huss, VD

Stockholms Låsservice City AB

"Om jag skulle beskriva Soluno med tre saker så hade det varit: smidigt, tillgängligt och bra support!"
Helen Elvin, VD

Skorstensfejarmästarna Syd AB

“We have had Soluno as supplier for many years. Soluno is an easy-to-use system with advanced functions and which moreover also offers great support. Receptive and service-minded is what I immediately think of in terms of Soluno.”
Per-Olof Persson

Skyddsvärnet (the Discharged Prisoners' Aid Society)

"Skyddsvärnet, som ideell organisation utan vinstutdelning, är alltid på jakt efter att hitta kvalitativt bra, effektiva och prisvärda lösningar. När det gäller vår telefoni har Soluno BC kunnat ge oss det vi sökte. De har även en oerhört snabb och trevlig support."

Crenna Plåt

"Vi är väldigt nöjda med supporten; trevligt bemötande och svarar samt löser ärendet snabbt."
Mikaela Åkerdahl

Sungard Availability Services

"På Sungard Availability Services är IT-tillgänglighet allt. Soluno BC är för oss en viktig partner för att producera våra tjänster samt för att lösa våra behov av ökad rörlighet vad det gäller telefoni. Dessutom skönt och ekonomiskt att samla all telefoni under en leverantör. Jag vill också ge en eloge för den utmärkta supporten, alltid lätta att få tag i och alltid kompetenta att ha att göra med."
Kenneth Hedlund, Recovery Services Engineer

Communication and Security i Mälardalen AB

"Commsec är ett specialistföretag inom datornätverk som har stort fokus på avancerade tekniska konsulttjänster. De flesta anställda är konstant ute på uppdrag och det är därför viktigt för Commsec med mobila lösningar för kommunikation. Commsec använder Solunos växeltelefonitjänst för att styra åtkomst till diverse funktionsnummer. Alla användare kan behålla sina vanliga mobiltelefoner men ändå få tillgång till en fullskalig växellösning med hjälp av appstödet Soluno har. Allra mest imponerade är vi av kundtjänsten och den support som Soluno BC erbjuder. Snabba svar, personlig kontakt och hög teknisk kompetens. Ofta stängs inte ett ärende förrän vi har fått inte bara en förklaring på vår fråga utan kanske även fått hjälp med tilläggskonfiguration och en kontroll av funktionalitet, plus en utbildningsinsats i mikroformat kring den teknik vi frågat om. Det märks att kundsupport och kundkontakt är viktigt för Soluno."
Petter Östlund

Climapac AB

"Vi blev rekommenderade Soluno BC år 2009 från Teledesign och har varit nöjda med vår lösning sen dess. Vid eventuella problem har supporten varit toppen och väldigt hjälpsamma."
Ulrika Röhr, Ekonomiansvarig

Svenska Datoravdelningen

"Vi på Datoravdelningen är mobila i vårt arbete – det självklara valet blev en växellösning från Soluno BC."
Marcus Blass

Svensk Konstruktionstjänst

"Soluno BC har sedan vår första kontakt alltid ställt upp och hjälpt oss med allt som rör vår telefoni. En ovärderlig hjälp för att ha koll på och sköta våra olika abonnemang och allt som hör därtill. Serviceinriktad personal med lyhördhet för våra problem och funderingar och de har alltid ett förslag till en lösning. Vi har använt Soluno sedan några år tillbaka och det har fungerat mycket bra. En lösning som passar oss som hand i handske. Jag rekommenderar gärna Soluno BC som leverantör och partner!"
Mats Elvesjö

Carestream Dental

"Jag tycker att allt fungerar toppenbra!"
Min Li, Ekonomi -och kontorschef

Södersidans Lastbilsverkstad

"När vi började samarbeta med Soluno BC märkte vi väldigt snabbt att kostnaden för telefoni sjönk markant. De avtal som Soluno förhandlade fram åt oss är mycket bra. Dessutom slipper vi lägga ner en massa tid på att undersöka utbudet själva. Sedan några år tillbaka använder vi även växeln och det fungerar mycket bra. Det bästa är att det är väldigt lätt att hantera växeln men skulle det köra ihop sig någon gång får man mycket bra support när man ringer."
Leif Blom

Tierpsbyggen

"Installationen, växeln och samarbetet har fungerat mycket bra. De korrigeringar som vi behövt göra i samband med installationen och därefter har Soluno BCs mycket kompetenta och serviceinriktade personal hjälp till med på ett snabbt och effektivt sätt. Ingen lösning verkar vara omöjlig att genomföra när man pratar med dem. Det är också tryggt att ha en kontaktperson som vi kan vända oss till när vi behöver det och som är intresserad av just våra problem."
Anders Norrström, Ekonomichef

Victus Medical Group

"Vi har jobbat med Soluno BC nästan sedan starten på deras resa. Vi har hela tiden fått bra support och vi känner att Soluno-lösningen fyller alla våra behov och ganska mycket mer, det är en växellösning att växa i helt enkelt."

Telia Denmark

"Telia Danmark har valgt Soluno BC som samarbejdspartner. Soluno tilbydes til det danske erhvervsliv sammen med Telias produkter. Det er et yderst tilfredsstillende samarbejde, hvor Soluno BC udviser stor professionalismen og god support. Telias valg af Soluno skyldes det innovative produkt, som er på forkant med udviklingen i markedet og kundernes behov."
Morten Hartvich, Product and Business Manager UC Uno Customer Integrated Solutions ( CIS )

​Viking Sweden AB

"För Viking Sverige är det mycket viktigt att telefoni och kommunikation fungerar tillfredsställande. Därför valde vi att samarbeta med Soluno BC fullt ut. Förutom att vi har sänkt våra telefonikostnader så har de visat ett stort tillmötesgående och ett ansvarstagande på ett professionellt sätt som vi sätter stort värde i. Därmed känner vi oss trygga med den serviceanda som vi får av Soluno."

Workwide AB

"Vi har använt Soluno i snart 4 år. Vi är nöjda med det säljaren lovat kontra leveransen vi fått, supporten är dessutom snabb på att återkoppla och kunnig!"
Filip Nilsson, VD

Wåhlin arkitekter

"Soluno är en smidig lösning för oss som jobbar i ett öppet kontorslandskap då vi inte längre behöver ha några höga telefonsignaler utan enkelt ser på skärmen när det ringer. Lösningen är flexibel och lättanvänd och vi kan enkelt koppla över samtal till varandra. Vi har fått ett mycket bra bemötande från Soluno BC och känner oss väldigt nöjda med vår nya växel."
Mika Wåhlin, Ekonomi- & personalansvarig

Växjö Sotningsdistrikt

"Under hela vår tid med Soluno BC så har vi aldrig haft något problem. Fungerar internet så fungerar Soluno!"
Micael Hvirf, styrelseledamot

Byggsnabben AB

"Byggsnabben har ett bra samarbete med Soluno BC sedan många år tillbaka. Vi är verkligen nöjda!! Vi uppskattar att kunna vara tillgängliga ute på fältet samt att kunna se vilka personer som är tillgängliga, på möten eller sjuka. Vi får hjälp med alla våra telefoniärenden samt kostnadsoptimering av våra abonnemang. Det går även snabbt och enkelt att göra inköp via Solunos webbutik. "
Eva Lundström, ekonomiansvarig

BRS Intron AB

"Soluno är fantastiskt enkelt att använda!"
Thomas Jakobsson, VD

Briggs & Stratton

"Soluno BCs telefonilösning har gett oss den kostnadseffektiva flexibilitet vi önskade när vi började leta efter ny leverantör av telefoni. Nu kan våra medarbetare som arbetar hemma, eller måste vara hemma av annat skäl, vara lika tillgängliga som de som är på kontoret. Alla kan svara på växelsamtal, och vi kan lätt se när någon sitter i möte eller liknande. Från den inringande kunden upplevs det likadant oavsett varifrån vi arbetar."
Richard Aulin, Operations Manager Sweden

Botkyrka Free School

"Med Soluno är vi aldrig svarslösa när våra kunder ringer."
Per Svangren, lärare

Björn Hägglunds Maskiner

"Vi har använt Soluno i mer än 5 år och uppskattar dess användarvänlighet, flexibilitet och den lättillgängliga och snabba supporten."
Linus Von Schantz

Bellmans Åkeri och Entreprenad

"Bellmans Åkeri har varit kund till Soluno sedan början av 2013 och har under den tiden erhållit bra och snabb support. Vi har även nyttjat Soluno´s öppna API:er för att ge våra kunder information på vår web kring vår tillgänglighet. Direkt på hemsidan visas linjestatus och tillgänglighet i realtid, direkt synkat mot Soluno´s växel."
Patrik Sandahl, drift- och IT-chef

Anmedic AB

"Efter många år av problemtyngd traditionell växeltelefoni uppgraderade vi till Solunos växel och vår telelösning har aldrig fungerat bättre! Hela systemet är problemfritt, lättanvänt och lättskött. Vi rekommenderar Soluno BC till alla!"
Anders Kvarnhem

Ankebo Transport

Vi har använt o"ss av Soluno i flera år nu. Det har fungerat otroligt bra! Lösningen är inte bara kostnadseffektiv utan också lättanvänd och väldigt lättskött. Ingen krånglade växel eller avgrävda telelinjer. Tack för en riktigt bra service både på försäljningsavdelningen och på supporten. Jag rekommenderar Soluno BC med högsta betyg!"
Andreas Runwall

Andersson Company Byggnads AB

"När vi skulle byta telefonväxel till Soluno var vi inställda på en del inkörningsproblem och annat strul men det fungerade utan några problem alls. En bidragande orsak till den smidiga övergången är att Soluno upplevs som både enkel att administrera och enkel att använda. När Soluno BC dessutom hjälpt oss minska kostnaderna för mobiltelefonin kan vi inte vara annat än helnöjda."
Jan Andersson, IT- & telefoniansvarig

Agrando

"Agrando med 530 företag på kundlistan ger tusentals användare telefonsupport på de olika egenutvecklade IT-systemen. Soluno är en garant för effektiv supporthantering."
Mikael Jonsson, VD

Agero

"Soluno erbjuder en flexibel lösning som passar oss som konsultbolag perfekt! Med kontor i både Stockholm och Malmö och personal som stundtals jobbar ute hos kund, stundtals inne på kontoret låg vår gamla fasta växellösning alltid hopplöst efter. Att få kasta ut den gamla telefonin var en lättnad, och med denna dynamiska lösning med telefoni som en ren tjänst oroar vi oss inte det minsta över telefonibiten inför vår kommande flytt till ett nytt kontor nu i höst. "
Mikael Sundström

Abiliteam AB

"Vi är väldigt nöjda med Soluno. Möjligheten att växla mellan softphone och telefon har varit perfekt för våra behov samt att supporten alltid svarar snabbt om vi behöver hjälp."
Viktor Hedström, VD

AB Hus- & Villaträdgårdar Lindstedt & Co

We wanted to acquire a modern telephony solution, and Soluno has given us everything we were looking for. Lots of functions that are simple to manage.
Fredrik Lindstedt, CEO