Intresserad av att bli Wholesale Partner?

Som Wholesale Partner säljer ni Solunos tjänster under eget varumärke. Vi hjälper er att sätta upp alla tjänster, förkortar er startsträcka och ger er löpande support.

Just nu söker vi fler samarbetspartners i Europa.

Operatörer eller telcos, service providers, växelintegratörer och IT-leverantörer som vill integrera sina lösningar med telefoni är intressanta för oss. Ni kanske har en befintlig kundstock som ni vill sälja mer till eller en teknisk plattform som behöver lyftas till nästa nivå?

Det här får ni hjälp med

Det här får ni hjälp med

Unified Communications och Cloud PBX
Med Cloud PBX kan kunderna använda sina anknytningar som mobiltelefon, fast telefon, IP-dect och Softphone i valfri kombination. Applikationerna kan också kombineras med valfri operatör och baseras på Mitels senaste teknik som räknas till en av världens främsta plattformar inom UCaaS (Unified Communications as a Service). White Label innebär att ni kan använda ert eget varumärke på alla produkter och tjänster.

Exempel på hur anknytningarna skulle kunna paketeras

Massor av tjänster att lägga till

Massor av tjänster att lägga till

I tillägg till Cloud PBX går det utmärkt för kunden att lägga till andra relevanta tjänster (services), t.ex. Telefonkonferens, Rapporter, Wallboard, CRM-koppling, Samtalsinspelning och många fler. Med Solunos öppna API:er är det också enkelt att integrera med intressanta tredjepartsapplikationer, t.ex. Salesforce.

För exempel på hur dessa tjänster kan paketeras

Bli en egen operatör

Soluno bedriver också operatörsverksamhet (i Sverige som en MVNO i Telenors nät) som ni som Wholesale Partner i Sverige själva kan erbjuda under ert eget varumärke. Då inkluderar det både fast och mobil trafik och ger er möjlighet att bli en helhetsleverantör på allvar. Om ni vill bli en egen operatör i Europa, ta kontakt med oss så hjälper vi till med allt från kontakter runt billing och routing till nummerhantering m.m.

För exempel på hur mobilpaketeringarna kan se ut

Enkelt att nå marknaden

Solunos beprövade Go to Market-modell borgar för en kontrollerad och effektiv utrullning där vi kan ge handfasta tips och råd kring allt från pris, paketering, avtal säljstrategier, branding m.m.

Utbildning

Utöver vår beprövade Go to Market-modell utbildar vi också servicetekniker, supportpersonal och säljare i samtliga administrationsverktyg inom Cloud PBX, Services och Traffic. Ni kan också lära er att hålla egna utbildningar för användare, administratörer och superanvändare (t.ex. telefonister).

Service och support

Som Wholesale Partner får ni löpande uppdateringar, certifieringar och självklart tillhörande utbildningar. Som partner tar ni själva hand om inledande support själva men kan känna er trygga med att en teknisk support hos Soluno backar upp er vid behov. Service och support i världsklass är något som Soluno lever och verkar för – inte bara mot slutkunder och återförsäljare utan även mot våra Wholesale Partners. Med bra service och support menar vi snabb svarstid, hög kompetens och korta åtgärdstider i kombination med en mycket stabil driftsäkerhet.

Ännu fler anledningar att samarbeta med Soluno

Vi har en beprövad modell som lämpar sig väldigt bra för en Wholesale Partner. Väljer ni oss får ni massor av fördelar och slipper samtidigt en hel del krångel. Eller vad sägs om:

Låg risk

Ni behöver inte utveckla själva, slipper tunga investeringar och ni får den mest kompetenta samarbetspartnern att växa tillsammans med.

Skalbart

Konceptet innebär att ni kan börja småskaligt och samtidigt vara säkra på att ni kan växa hur stort som helst – utan begränsningar.

Experthjälp

Sverige ligger i framkant i utvecklingen när det gäller internet, it och telefoni. Det gör att Soluno har mer erfarenhet av Mitel och Cloud PBX än någon annan i världen.

Flexibilitet och oberoende

Alla våra tjänster lämpar sig väldigt bra att koppla ihop mot valfria operatörer, kringsystem och applikationer. Hur vill ni paketera tjänsterna för att glädja kunderna på er hemmamarknad?

Snabbt ute på marknaden

Time to market – tid är pengar och det finns inget mer frustrerande än stora projekt som aldrig går i mål. Vi kan se till att ni är ute på marknaden på några få månader.

Eget varumärke

Stärk ert eget varumärke genom att lansera det på produkterna så ökar möjligheterna att få lojala kunder och ni befäster er position på marknaden.

För mer information, kontakta: 

Sverige

Andreas Grindelius
+468 120 100 01
andreas.grindelius@soluno.se

Utland

Martin Norling
+4631 352 40 47
martin.norling@soluno.se