Tack för 2019!

Nu, nÀr Äret börjar gÄ mot sitt slut, vill vi pÄ Soluno passa pÄ att tacka alla kunder, samarbetspartners och leverantörer för ett fantastiskt Är!

Vilket Är det har varit! Ett Är fyllt med spÀnnande uppdrag, nya utmaningar och hÀftiga innovationer. 2019 har varit fullspÀckad med bÄde nya produktlanseringar och förbÀttringar av befintliga tjÀnster och system. De som vi Àr extra stolta över Àr vÄr integration med Microsoft Teams, vÄr nya samtalsinspelningstjÀnst samt den nya avancerade telefonistfunktionen i vÄr Softphone. Kronan pÄ verket i Är har ocksÄ varit lanseringen av vÄr self-service portal MySoluno. MySoluno har tagits emot med öppna armar och mycket krut lÀggs frÄn vÄr sida pÄ att stÀndigt förbÀttra med ny innovation varje mÄnad.

2019 har ocksÄ varit ett Är av tillvÀxt. Under Äret har Soluno vÀxt med över 40.000 nya anvÀndare. Ett stort tack för att ni vÀxer tillsammans med oss! Expansionen fortsÀtter ocksÄ utanför vÄra hemmamarknader i Sverige och Holland. Nu har vi slutkunder i mer Àn 20 lÀnder, och vi fortsÀtter att vÀxa i Europa tillsammans med vÄra fantastiska Wholesale- partners. Nya marknader som tillkommit under 2019 Àr Tyskland och UK.

Nu blickar vi fram mot 2020 med förvĂ€ntningar om ett minst lika bra Ă„r! Återigen, ett stort tack för ett fantastiskt 2019!

FrÄn oss alla, till er alla, en riktigt god jul och ett gott nytt Är!

Mattias Ohde
VD

Av Mattias Ohde
CEO Sverige
Driving the future of business communications

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CO Neutral website