Röstbrevlåda

Knappval för röstbrevlådan

Det finns många alternativ tillgängliga när du ringer upp din röstbrevlåda. I PDFen ser du vilka knappar du ska välja för att nå rätt funktion.

Röstbrevlåda_knappmeny

Behöver jag ha två separata röstbrevlådor?

I en mobil växel har du som standard två röstbrevlådor, en på ditt mobilabonnemang och en som hör ihop med ditt fasta telefonnummer. Det kan lätt bli förvirrande och irriterande. Med Dstny kan du välja att endast använda en röstbrevlåda till båda dina nummer oavsett vilken operatör du har på mobilen. Det ger även möjlighet att spela upp dina hänvisningar för de som ringer in även när de ringer på ditt mobilnummer.

Dstnys support hjälper dig med att göra inställningarna som krävs för att endast använda en röstbrevlåda.
Kontakta Dstnys support här.

Hur kommer jag igång med min röstbrevlåda?

Din röstbrevlåda når du genom att ringa till 555 (Softphone och IP-telefoner) eller ert nya röstbrevlådenummer (Dstny Mobil). Är du osäker på vilket ert röstbrevlådenummer är kontaktar du administratören på ert företag.

Första gången du ringer till din röstbrevlåda, eller om du inte har några nya meddelanden, kommer du mötas av en röst som beskriver menyn och vad de olika knappvalen innebär.