Plattformen

En kraftfull molnbaserad växel som fungerar lika bra på alla enheter.
Ring via din mobilapp, din softphone eller en IP-telefon.

Plattformen

Soluno erbjuder en branschledande växellösning som är helt molnbaserad. Med många års erfarenhet av företagstelefoni i molnet kan vi erbjuda en stabil och säker lösning som passar alla typer av företag.

Företagstelefoni i molnet

Marknadens mest avancerade växellösning i molnet

Med en molnbaserad företagsväxel får du skalbarheten som hos en vanlig mobil företagslösning samtidigt som du får stabiliteten som en fast växellösning erbjuder. Det bästa av två världar helt enkelt. Du slipper kostnaden och administrationen det innebär att äga en fast växel. Vi på Soluno ser till att all teknik, mjukvara, anslutningar, kapacitet, redundans och säkerhet håller absolut toppklass hela tiden. Och eftersom vi enbart jobbar med telefoni för företag så kan du känna dig säker på att vi är experter inom företagstelefoni och allt som hör till. Låt oss ta din telefoni till nya höjder.

Mobilväxel

Ta med er företagsväxel och få sann mobilitet

Med Solunos mobilväxel får du hela er företagstelefoni, direkt in i din mobil. Ring ut och ta emot samtal med din mobil, precis som vanligt, allt går fortfarande via er företagsväxel. För att hantera växelfunktioner, så som att ändra din hänvisning eller koppla samtal, går du enkelt in i Solunos mobilapp. Med appen får du den mobilitet som du behöver samtidigt som du alltid kan vara tillgänglig för dina kunder och samarbetspartners när du är på språng.

Softphone

En softphone gör din dator till en telefon

Jobbar du mycket vid datorn? En Softphone är en mjukvara som möjliggör att du kan ringa direkt via din dator. Samtalen går då över internet och en softphone har samma funktioner som en telefon. Många föredrar att använda en softphone på grund av dess enkla användargränssnitt och att de redan använder datorn till sina andra arbetsuppgifter. Svara, ring ut, koppla samtal och mycket mer, direkt i din PC eller Mac.

IP-telefoni

En bordstelefon där samtalen går via internet

Med IP-telefoni får du den klassiska hårdvaran hos en bordstelefon. Skillnaden är dock att en IP-telefon är inte inkopplad via telejacket utan är ansluten till internet. Samtalen går därför via internet istället för de traditionella telefonlinjerna. IP-telefoni kan användas med alla höghastighetsanslutningar för internet (DSL, kabel eller andra typer), oavsett plats eller leverantör.

Branschlösningar

Tillsammans med företag har vi på Soluno tagit fram lösningar som är anpassade för olika typer av branscher och deras specifika behov. Läs om några av våra specialanpassade branschlösningar.

Varför Soluno?
Play video
Spela video ›

Varför Soluno?

Ingen kan vara bäst på allt, inte vi heller. Växeltjänst i molnet är vår core business till skillnad från våra konkurrenter som har det som tilläggstjänst. Det tillsammans med att hålla en servicegrad som är branschöverlägsen är vår framgång och er trygghet.

Appstore illustration

Soluno på Appstore och Google Play