Tele2

Tele2

Med sina 25 år i branschen är Tele2 en branschledare inom telefoni. De är idag Sveriges näst största operatör, både när det gäller företag- som privatmarknaden. Tele2 har allt du kan tänka dig inom telefoni och erbjuder mobiltelefoni, fast telefoni, datanät, bredband och globala IoT-lösningar.

Deras ryggrad är det nationella nät de byggt upp med 2G, 3G och 4G som i dag ger täckning till över 99% av Sveriges hushåll.

Historian om Tele2

Tele2 ingår i Tele2 AB vilka har mer ön 17 miljoner kunder och finns i nio länder runt om i världen. Det var Jan Stenbeck som grundade Tele2 år 1993 och företaget har sedan dess varit en tuff utmanare till de statliga monopolen som då fanns på marknaden

Tele2 och deras företagslösningar

Tele2 har företagstelefoni som ska ge pålitliga och praktiska lösningar för alla typer av företag. Företagare kan välja mellan att antingen köpa ett färdigt paket alternativt skapa sin egen telefonilösning skräddarsytt för just deras företag.

Företagsabonnemang hos Tele2

Tele2 kan leverera individuellt anpassade abonnemang för företag. Välja mellan fast eller rörligt pris för samtal samt hur mycket surf som behövs i olika perioder. Om behovet för företaget skulle förändras finns alltid möjligheten att ändra bland sina abonnemang och skulle man vilja säga upp sitt abonnemang kan man göra det med omedelbar verkan.

Mobilt bredband för företag

Med Tele2s mobila bredband kan du få upp till 500 gigabyte per period. Väljer man at teckna abonnemang för mobilt bredband på 24 månader får du även en router som gör att du kan dela surfen med resterande hårdvaror på kontoret. Bredbandet är automatiskt spärrat för roaming då det enbart fungerar i Sverige. Mängden data är flexibel och man kan enkelt välja att lägga till och ta bort surf.

Om Tele2 Mobil Växel

Den mobila växeln som Tele2 erbjuder sina kunder är enkel att använda och finns på en välbeprövad plattform som även den är användarvänlig. Samtal inom växeln är gratis. En kunnig tekniker sköter allt kring hårdvaror och koppling och företaget har tillgång till support om något skulle krångla.

I Tele2 Företag mobil växel ingår en app som låter användarna koppla samtal på ett smidigt sätt. Även funktioner som kö-system, talade hänvisningar, svarsgrupper och röstbrevlåda ingår i grundutbudet. Utöver grundutbudet kan du också välja till olika slags funktioner beroende på företagets behov och önskemål.

Exempel på dessa tillval är kalenderintegration som snabbt synkas med din egen växel. Du kan också välja till Menyval där kunder på egen hand får navigera sig fram till önskad avdelning. Fax inbox, fastnummer och svarsgrupp med kö är andra funktioner som går att välja till.

Ordlista