Våra API:er

Är ni inne på att bygga ihop våra tjänster med era övriga IT-system? Vi får den frågan allt oftare och svaret är att det aldrig varit enklare eller billigare att göra just det.

De flesta IT-system är idag helt molnbaserade vilket öppnar upp helt nya möjligheter. Genom att automatisera, notifiera och/eller integrera egna IT-system med telefonin kommer du och ditt företag få tillgång till funktioner som garanterat bidrar till att uppnå era mål.

Våra utvecklare hjälper dagligen våra kunder att implementera ”pop up”-funktionalitet mot CRM-, ekonomi-, affärs- och ärendehanteringssystem. Även dashboards med livestatistik med data samlat från flera olika källor. Ibland även skräddarsydda appar som exempelvis CRM pop-up i mobilen där man ser de senaste ärendena från CRM-systemet bl.a.

Vi vill att utvecklingen ska vara kunddriven och tar mer än gärna emot kundspecifika önskemål om du saknar en specifik integration. Ser vi att många andra skulle ha nytta av samma integration kan vi ofta prissätta det mycket attraktivt.

Läs mer vilka färdiga kopplingar som redan finns och ladda ner dokumentationen för att se precis vad som är möjligt att åstadkomma och inte.

Trevlig läsning!

CO Neutral website