Mall Telefonpolicy

Tanken med denna mall är att få ett relativt heltäckande underlag att utgå ifrån för att inte riskera att missa någonting.

Telefonpolicy

Behöver ni också uppdatera er telefonpolicy på företaget? Ni är långt ifrån ensamma, speciellt om ni vill ha en modern policy som täcker allt från privat användning till hållbarhet och miljö.

Ladda ner vår mall helt kostnadsfritt och skapa en egen telefonpolicy på under 30 min.

Mallen är framtagen av en HR-expert och är uppbyggd med färdiga rubriker och exempel som ni enkelt kan utgå ifrån, och sedan finjustera vid behov. Vi har samlat in så många telefonpolicys vi kunde hitta och kopierade det bästa, samt adderat ett flertal rubriker som vi tyckte saknades. Ambitionen var helt enkelt att skapa Sveriges bästa mall för telefonpolicys!

Under varje rubrik finns två färdiga förslag. Ett exempel som är lite mer strikt och kanske passar lite större eller mer formella företag, och ett exempel som är mer generöst och kanske passar lite mindre eller mer informella företag. Huvudsyftet är att ni enkelt ska kunna hitta ett alternativ att utgå ifrån som passar er i respektive fråga.

Det är det mest effektiva sättet att arbeta om ni vill uppnå en riktigt bra policy, som är skräddarsydd och som dessutom täcker in allt som borde ingå.

Lycka till med arbetet och våra rådgivare finns givetvis till ert förfogande som bollplank, helt kostnadsfritt. Maila eller ring oss vid frågor.