Med Soluno löste sig AD Bildelars problem

Soluno BC var det självklara valet då tjänsterna som finns i växelsystemet passar perfekt för företagets verksamhet.

Med Soluno löste sig AD Bildelars problem

AD Bildelar är ett företag som erbjuder ett brett sortiment av reservdelar samt biltillbehör och övriga kvalitetsprodukter för fordonssektorn. Målsättningen är att vara en komplett leverantör av bildelar till såväl bilverkstäder som konsument. Motorvärmare, bromsar och bilstyling är företagets vardag.

Ett företag som säljer bildelar tappar försäljning när kunderna har svårt att komma fram.

“Vår tidigare växellösning var inte bra. Kunder kom inte alltid fram till våra butiker. Men när vi bytte till molnväxeln från Soluno BC löste sig allt,” säger Mathias Lindqvist, IT-ansvarig för AD Sverige Bildelar Varberg AB.

Företaget använde tidigare en molnlösning från en annan leverantör än Soluno BC. Men det hände ofta att kunder inte kom fram till de elva butikerna.

“Vi var inte speciellt nöjda med dåvarande system. Vi gick in i det 2009 men upptäckte snabbt problemen. När bindningstiden var slut satsade vi 2011 på Solunos telefonilösning,” säger Mathias Lindqvist.

Han kände till de tänkta fördelarna med en molnlösning. Och nu fick han dra nytta av dem.
“Solunos system fungerar sjukt bra! Allt – tekniken, support, medarbetarnas inställning – är klockrent. Prisbilden på tjänsterna är också bra. Att hitta rätt leverantör var ett viktigt beslut och det blev ju en riktig fullträff! Jag har överhuvudtaget inget negativt att säga om Soluno.”

AD Sverige Bildelar Varberg AB har elva svarsgrupper med totalt 65 interna användare. Och tjänsterna som finns i växelsystemet fyller sin funktion perfekt för företagets verksamhet.
“Funktionerna är resultatet av ett modernt tänkande. Dessutom strävar Soluno efter att utveckla dem så att de blir ännu bättre.”

Mathias Lindqvist vet att han kan ställa höga krav på Soluno BC och att de levererar fullt ut.
“Jag kan rekommendera dem till vem som helst!”