MS Teams

Integrera din företagstelefoni med Microsoft teams för att få ut det mesta ur båda tjänsterna.

Om Microsoft

Om Microsoft

Microsoft är ett företag som vill ge företag möjligheten att nå längre. Företaget grundades 1975 och har växt stadigt sedan dess. Samarbetsverktyget Teams introducerades för marknaden 2016 som en konkurrent till Slack. Den 7e september blev det klart att Teams skulle ersätta Skype for business. Teams finns i gratisversioner men tjänsten har då ett begränsat antal användare och begränsad fillagring. För att integrera Teams med Solunos företagstelefoni måste en enterprise-licens. E5 eller en annan E-plan (E1 eller E3) med tillägget ”Phone System” licens.

Förbättra och effektivisera samarbeten

Om du har Solunos företagstelefoni kan du integrera in våra tjänster direkt i Teams. Soluno tillhandahåller full integration av växellösningen mot MS Teams. På så sätt får du in allt ifrån vanliga svarsgrupper till andra avancerade funktioner som exempelvis telefonistfunktioner och knappvalsmenyer med mera. På så sätt får du och dina kollegor en fulländad telefonitjänst tillsammans med Teams som är totalt molnbaserad.

Rätt licens i Teams

Integrationen mellan Solunos företagstelefoni och Microsoft Teams kräver att ni som företag har rätt licens. En enterprice-licens krävs. Modellerna E5 eller en annan E-plan, så som E1 eller E3, med tillägget ”phone system” krävs. En vanlig Business-licens är tyvärr inte kompatibel.

Läs mer om Teams

Vill du läsa mer om Teams funktioner och vår integration mot tjänsten? Då finns mer information att tillgå här:

CO Neutral website