ipvision – Soluno

Solunos växel är helt integrerad med ipvisions abonnemang. Vill ni ha ipvision som din Danska operatör så hjälper vi er gärna med detta.
Soluno <3 ipvision

Soluno <3 ipvision

Solunos växel är helt integrerad med ipvisions abonnemang. Vill ni ha ipvision som din Danska operatör så hjälper vi er gärna med detta. Vill du jämföra vad det skulle kunna kosta med vår växel tillsammans med olika svenska operatörer så kan du göra det i vår prisindikator.

Fullt integrerad

Fullt integrerad

Detta betyder att danska kollegor är integrerade med Solunos företagsväxel precis som svenska användare. Hänvisningar, trafikstyrda samtal, linjestatus, möjlighet till samtalsinspelning med mera blir därmed tillgängligt.

De tekniska möjligheterna är precis densamma som om du skulle köpa ett svenskt abonnemang av Soluno, Telenor, Telia, Tele2 etc.

Abonnemang med 10 GB data

För att göra det enkelt och tydligt för våra kunder så erbjuder vi ett företagsabonnemang tillsammans med ipvision. Det är ett fastprisabonnemang för 179 DKK/abonnemang. I det abonnemanget får du 10 GB att surfa på. Abonnemanget har RLAH (Roam like at home) vilket betyder att du kan surfa inom EU och EES som hemma, så länge du inte överstiger det som kallas FUP (Fair Usage Policy).

Vill du ha prisförslag med ipvisions företagsabonnemang?
Soluno är helt operatörsoberoende. Vill du ha ett prisförslag på företagsabonnemang från ipvision tillsammans med Solunos växellösningar? Fyll i dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig vidare.

Om ipvision

Danska ipvision ebjuder telefonilösningar, nätverk, infrastruktur mm till sina kunder. ipvison har statusen MVNO på TDCs och Telenors nätverk och erbjuder även mobiltelefoni över ett nätverk som är bland de bästa i Danmark. ipvision jobbar kontinuerligt med säkerhet och driver lösningar för att få avancerad säkerhet på företagsnivå.

 

Senast uppdaterad aug 2021