Soluno

Telefonkonferens

Använd din mobila växel, webben eller din softphone för att bjuda in interna och externa deltagare med några få knapptryckningar.
Kostnadseffektiv lösning för telefonkonferens

Kostnadseffektiv lösning för telefonkonferens

Interna deltagare ringer kostnadsfritt inom växeln och externa deltagare betalar bara för ett vanligt lokalsamtal. Tjänsten har en fast månadsavgift för upp till 10 samtidiga deltagare som kan använda tjänsten obegränsat.

Bara ett nummer att hålla reda på

Bara ett nummer att hålla reda på

Välj ett nummer ur er nummerserie till ert konferensnummer som ni sedan behåller som ert eget. Ni får ett och samma nummer för alla era telefonkonferenser, men ni kan ha olika konferenser igång samtidigt och behöver bara hålla reda på ett telefonnummer. På så sätt är det bara möteskoden som blir unik för varje möte. Vi erbjuder också personunika nummer och koder. Ett tips är att skapa en separat e-postsignatur med era nummer och era koder.

Schemalägg dina stående telefonkonferenser så slipper du skapa nya varje gång

Att skapa och bjuda in deltagare till en telefonkonferens är inte längre än några knapptryckningar bort, oavsett om man är på språng eller inte.

Enkel att använda

Konferens internt- & externt

Kostnadseffektivt

Automatiska bekräftelser och påminnelser

När ni bokat en telefonkonferens får alla deltagare en inbjudan via e-post med information om tid, telefonnummer och pinkod. Mötet bokas direkt in i mottagarens kalender som en vanlig kalenderpost med all information. Ett sms går ut till alla interna deltagare innan mötet startar. Där finns också all information tillsammans med en klickbar länk som leder direkt till konferensen.