Soluno Analytics

Få viktiga insikter från er kraftfulla växel via automatiska rapporter och live-statistik för att kunna fatta fler data-drivna beslut.
Play video
Play video ›

Med Soluno Analytics får du tre funktioner i ett paket

Med Soluno Analytics får du en komplett vy över hur dina kunder kontaktar ditt företag, hur din personal presterar, vad som går bra och vad ni behöver stärka upp när det gäller er telefoni och företagsväxel.

Wallboard

Wallboard
Play video
Spela film ›

Utan riktigt bra information är det svårt att verifiera att ni har rätt bemanning i din kundservice. Wallboard visar vilka agenter som är tillgängliga eller inloggade, antal samtal i kö, senaste kötid, genomsnittlig kötid och hur många missade samtal du har.

Så hur kan Wallboard hjälpa ert företag? Se filmen där vår VD Mattias Ohde och vår marknadschef Christian Hed berättar mer om Wallboard.

SLA-larm via sms och e-post

Få automatiska larm skickade direkt till dig.

Realtid

Alla siffror visas i realtid.

Inkommande samtal

Se statistik även på inkommande samtal.

Callboard

Callboard
Play video
Spela film ›

Callboard är en tjänst som på en webbsida visar flöden för alla inkommande och utgående samtal till svarsgrupper. Informationen hämtas direkt i anknytningen i växeln.  Följ era pågående samtal i realtid och stimulera agenternas engagemang med hjälp av topplistor i sann gamfication-anda. Tjänsten har dessutom förståelse för komplexa flöden. Om en agent exempelvis sitter upptagen och skickar ett inkommande samtal vidare kan liknande tjänster visa detta samtalet som avvisat. Callboard känner av vad som skett med samtalet och kan på så sätt ge dig rätt information.

Överblicka, mät och följ upp allt som har med era samtal att göra. I denna film kan du se när Solunos VD och marknadschef berättar med om tjänsten Callboard.

Topplistor

Sporra personal med topplistor i sann gamfication-anda.

Samtalsflöden

Callboard känner av vad som skett med samtalet och kan på så sätt ge dig rätt information.

Även utgående samtal

Med tjänsten ser du både inkommande och utgående samtal i realtid.

Reports

Reports
Play video
Spela film ›

Rapporter gör det möjligt att analysera och följa upp företagets kommunikationsmönster via ett enkelt och kraftfullt gränssnitt. Med systemet kan du skapa rapporter som är anpassade för din verksamhet, dina önskemål och behov. Naturligtvis kan du söka fram statistik utifrån önskade parametrar med olika tidsperioder, grupper och användare. Du kan sedan välja att spara dina valda parametrar och låta rapporten skickas automatiskt på utsatta tider till valda personer. Verktyget ger dig helt enkelt kontinuerlig koll på viktig statistik och viktiga nyckeltal.

I denna film ser du Solunos VD Mattias Ohde tillsammans med marknadschef Christian Hed berätta mer om tjänsten.

Automatiska rapporter

Skapa din drömrapport som sedan skickas automatiskt dit du vill ha den.

KPI’er

Följ viktiga Key Performance Indicators över tid för att kunna ta data-drivna beslut.

Historik

Tillsammans med tjänster som visar siffror i realtid kompletterar Reports med historik.

Priser för Soluno Analytics

699kr/mån

1-49 anställda

999kr/mån

50-99 anställda

1 499kr/mån

100+ anställda

CO Neutral website