Skype for Business integration

Ta emot samtal på ditt publika telefonnummer och ring via Solunos växel med Skype for business-applikationen.
Tillgång till alla växelfunktioner

Tillgång till alla växelfunktioner

Väljer ni att integrera Skype med oss får ni tillgång till alla våra växelfunktioner, hänvisningssystem och många andra tjänster.

Integrerar din mobiltelefoni oavsett operatör

Integrerar din mobiltelefoni oavsett operatör

När det ringer in på ditt fasta telefonnummer ringer det både i din Skype-applikation och i din mobiltelefon samtidigt. Detta löser vi oberoende av mobiloperatör, eventuella vidarekopplingsavgifter bjuder vi på. Med ett mobilabonnemang från Soluno kan vi se till att det ringer både i din Skype-applikation och mobiltelefon vid inkommande samtal på både ditt fasta nummer och mobilnummer.

Integrerad hänvisning och linjestatus

Sätter du dig som upptagen i din Skype-applikation stänger du din anknytning även i växeln och de som ringer får höra att du är upptagen. När du pratar i telefon, både i applikationen och i mobilen, ser dina kolleger att du är upptagen i telefon.

Vilka tekniska förutsättningar krävs?

Egen Skype-server med rätt licenser från Microsoft.

De vanligaste frågorna om Skype for Business

Hur fungerar det om man vill kontakta vanliga Skype-användare?

Det funkar bra att kontakta vanliga Skype-användare så länge de har ett registrerat Microsoft-konto.

Behöver jag ladda ner en ny klient för Skype for Business på min dator?

För att kunna få tillgång till alla funktioner som Skype for Business erbjuder kan man i vissa fall behöva uppdatera till den nyaste versionen av klienten.

Fungerar tjänsten för iPhone?

Skype for Business fungerar absolut för iPhone. Faktum är att tjänsten fungerar i de flesta operativsystem och plattformar oberoende av vilken typ av enhet man använder.

Kan jag behålla min nuvarande mobiloperatör?

Du kan självklart behålla din nuvarande mobiloperatör när du använder Skype for Business, vi är helt operatörsoberoende och hjälper dig att integrera tjänsten oavsett vilken operatör du använder.

Hur använder jag mobil-appen?

Mobil-appen för Skype for Business är perfekt för när du vill chatta eller delta i möten. Men för vanliga samtal föreslår vi att du använder din vanliga mobil som du är van att hantera.