Soluno

Samtalsinspelning

Spela enkelt in samtal på både era fasta och mobila nummer. Med flexibla inställningar bandas rätt samtal och lagras sedan i en sökbar portal.
Flexibla inställningar för samtalsinspelning

Flexibla inställningar för samtalsinspelning

Tjänsten gör det enkelt för dig att spela in både inkommande och utgående samtal, både på fasta och mobila anknytningar. Du väljer om du vill spela in samtliga samtal eller en mindre del, till exempel 30 procent av de inkommande samtalen till kundtjänsten för att mäta er kundnöjdhet.

Uppfyller Finansinspektionens krav – nu och i framtiden

Uppfyller Finansinspektionens krav – nu och i framtiden

Vår tjänst uppfyller samtliga av Finansinspektionens krav. Vi möter självklart också Finansinspektionens nya krav om mobil samtalsinspelning som trädde i kraft i januari 2017, i enlighet med MiFID II.

Får man spela in samtal utan att berätta det?

Lagen säger att så länge någon person i samtalet är medveten om att samtalet spelas in så är det ok, men att berätta ändå är vårt tips.

Smidiga inställningar

Smart lagring

Enkel sökfunktion

Smart lagring av bandade samtal

Vi sparar alla era inspelningar i 30 dagar och du kan enkelt söka efter dem på webben. Därefter kan du få en automatisk överföring till en lagringsplats hos er där filerna kan lagras så länge ni vill.

Enkel sökfunktion för samtliga samtalsinspelningar

Det är enkelt att söka bland samtliga inspelningar på webben. Sök på tid, datum, vem som ringde eller svarade. Om du väljer att lagra filerna själv ser vi till att du inte går miste om sökfunktionen genom att skicka Excelfiler med informationen.

Boka ett möte redan idag