Soluno

MiTeam

MiTeam ger fler funktioner och en bättre upplevelse i din softphone och mobila växel.
Direkt- och gruppchatt i dator och mobil

Direkt- och gruppchatt i dator och mobil

Chattfunktionen går att använda både som en direktchatt mellan två personer och med flera deltagare som kan läggas till efter hand. Funktionen följer samma användningsområde oavsett gränssnitt (softphone och app).

Historik ger trygghet

Onlinechatten har inbyggd historik vilket innebär att alla chattar lagras i upp till en månad. Är inte den sökta personen tillgänglig när meddelandet sänds får mottagaren meddelandet vid nästkommande inloggning. I mobilen kan meddelanden skickas direkt till mottagaren.

Hej, kan du stänga ner dokumentet så att jag kan börja fylla i?

Nu är det slut på dokumentkonflikter och oändliga mailtrådar i diverse projekt, säg hej till MiTeam, ett effektivt och modernt samarbetsverktyg.

Strukturerar arbetet

Effektiviserar kommunikationen

Ger trygghet med historik

Dela dokument direkt med kolleger

Oavsett om två eller flera personer deltar i chatten kan dokument delas för att användas t.ex. vid en presentation (det är inte samma sak som skärmdelning). Naturligtvis kan dokumentdelningen användas i kombination med andra funktioner som planerade eller schemalagda telefonmöten.

Struktur med att-göra-listor

Med att-göra-listor kan du strukturera ditt arbete genom att skapa smarta aktivitetslistor. Dessa listor kan du också enkelt och smidigt dela med kollegerna.

Kommunikation via tal eller video direkt i telefonistgränssnittet

Håll möten direkt via video, samtal eller webb. Det är enkelt att bjuda in en eller flera (max sju) interna och externa deltagare som lika enkelt kan delta direkt via sin softphone, app eller webben.