Go Communicator

Med Go Communicator får ni en applikation som tillhandahåller API:er som möjliggör integration mellan vår telefoni och just det CRM-system som ditt företag använder.
Go Communicator by Soluno

Go Communicator by Soluno

Go Communicator är en tjänst som möjliggör integration mellan företagstelefoni och en mängd olika CRM-system. För att nyttja tjänsten måste du ladda ner en klient och sedan installera den på din dator. Du kan ladda ner klient genom att klicka på knappen nedan.

Förhandsvisa samtal

Förhandsvisa samtal

Genom att få upp viktig information om kunden direkt kan du ge effektiv och proffsig service samtidigt som du får kunden att känna sig sedd.

Kontakt-pop-up

Kontakt-pop-up

Klicka in dig på kundens kontaktkort snabbt och enkelt direkt från samtalet och gör viktiga noteringar som hamnar på rätt ställe.

Klicka för att ringa

Klicka för att ringa

Slipp byta mellan olika applikationer utan ring kunden direkt från kontaktkortet i CRM-systemet.

Vad gör Go Communicator

Med Go Communicator får du tillgång till en mängd nya funktioner kopplade till din företagstelefoni. Förhandsvisning av samtal gör att du direkt får upp viktig information om kunden direkt. Du kan även klicka på kontaktkortet för att direkt komma till rätt kundbild i din integrerade affärsapplikation. Integrerade sökfunktioner och aktivitetslogg samt en Click-to-dial-funktion som gör att du kan ringa ut direkt från ditt CRM-system.

Perfekt för internationella marknader

Perfekt för internationella marknader

Go Communicator hjälper dig vara i framkant i en internationell marknad med ökade krav på sömlösa integrationer. Med över 30 olika språk i klienten så försäkrar ni er om att även kollegor i andra länger kan nyttja systemet.

En uppsjö av CRM-system

Go Communicator har redan en uppsjö av färdiga integrationer mot olika system använda i olika branscher runt om i världen.