Webbutik

I vår webbutik handlar du till konkurrenskraftiga priser och får mycket snabba leveranser.
Allt du behöver för företaget

Allt du behöver för företaget

I webbutiken erbjuder vi bland annat förkonfigurerade IP-telefoner, headset, konferenstelefoner och mobiltelefoner med tillbehör som är anpassade för just företag. Vi  ser till att allt är redo att användas vid leverans.

Välj betalsätt

Välj hur du vill betala. Många väljer att vara fakturakunder men du kan också arbeta med så kallade webbpotter. Då slipper du hålla koll på fakturor och har istället en pott med pengar som betalningarna dras direkt ifrån. Oavsett vilket betalsätt du väljer finns hela sortimentet alltid ett klick bort.

Återvinn och tjäna pengar

Återvinn och tjäna pengar

Lämna in era gamla telefoner hos oss. Vi raderar all företagsdata i telefonen på ett säkert sätt och garanterar att ingen information hamnar i fel händer. Återvinningstjänsten är helt kostnadsfri och om de inskickade telefonerna fortfarande har ett värde tillfaller det er pott.

Redo att användas

Redo att användas

Slipp väntan och lägg din tid på viktigare saker. Vi tar hand om förinstallation av appar i mobiltelefoner, montering av skärmskydd, konfigurering av IP-telefoner och mycket mer. Det gör att telefonerna är klara för användning direkt efter leveransen.

Full koll på historiken

Full koll på historiken

Vi ser till att all historik sparas och går att spåra. Det innebär att ni alltid har full kontroll över era mobiltelefoner, inköpsdatum, användare, garantitider och fakturor. På så sätt går det smidigt att hantera all hårdvara.

Specialiserad kundtjänst

Specialiserad kundtjänst

Vi utlovar service i toppklass. Alla i vår support är specialister på hårdvara och du får alltid den hjälp du behöver när du handlar av oss. Du får också meddelanden om var leveransen befinner sig så att du kan följa hela processen.

Logga in på Solunos webbshop