Våra tjänster

Vår företagstelefoni hjälper små som stora företag att bygga en komplett telefonlösning som förenklar vardagen. Som serviceinriktad helhetsleverantör erbjuder vi en operatörsoberoende och molnbaserad växel som är en av de starkaste på marknaden.

Du kan själv räkna ut priset direkt på siten

Räkna ut ditt pris

Telefoni för ditt företag

Företagstelefoni är det vi brinner för. Det vi tänker på när vi vaknar och det vi drömmer om när vi sover. Vi hjälper företag, stora som små, med en komplett telefonlösning som förenklar vardagen för dig och dina medarbetare och ger den konkurrensfördel som krävs för att skapa hållbar tillväxt.

Vi är en helhetsleverantör, hos oss finns allt på en och samma plats. Oavsett om du enbart söker en mobilväxel som passar ett litet företag eller om du behöver hjälp med avancerade kringtjänster, hårdvara eller operatörsfrågor. Vi levererar företagstelefoni på alla nivåer till alla typer av företag med alla tänkbara behov.

Allt fler företag övergår helt till molnbaserade IT-system, även när det gäller företagstelefoni. Därför har vi gjort vår molnbaserade växellösning till vår kärna och byggt molnkommunikation som fungerar tillförlitligt och sömlöst. Självklart erbjuder vi en uppsjö andra tjänster, exempelvis CRM-integration, contact center, samtalsinspelning och svarsservice för att nämna några. Vi säljer även hårdvara i vår webbutik. Dessutom kan vi lova att du får service av högsta kvalité när du kontaktar oss, oavsett tid på dygnet eller dag på året.

På så sätt behöver du aldrig undra vart du ska vända dig när det kommer till ditt företags telefoni.