Företagstelefoni i molnet

Företagstelefoni som fungerar med alla enheter och alla operatörer! Telefoni för företag som tillgodoser just era behov. Växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara på ett och samma ställe.

 

Solunos plattform

Telefoni som fungerar med valfri operatör

Vi på Soluno fokuserar på företagskunder och endast företagskunder, våra telefonilösningar passar både stora som små företag. Företagstelefoni är vi experter på! Vi levererar telefoni för företag med tillhörande telefonilösningar så att ni som företag kan bemöta era kunder på ett så proffsigt sätt som möjligt med den senaste tekniken inom telekom. Hos oss på Soluno får du växeltjänster, operatörsavtal och hårdvara på ett och samma ställe.

Kommunicera på ditt sätt

Röst

Ha din företagsväxel med dig vart du än går med vår app eller ring direkt från datorn på ett smidigt sätt med vår Softphone. Vår telefoni är anpassad för alla behov.

Meddelanden

Med vår telefoni för företag kan du skicka SMS via appen i din mobil eller varför inte direkt i din Softphone i datorn, valet är ditt!

Chatt

Chatt är något som ökar i popularitet när det kommer till företagskommunikation. Med MiTeam kan du chatta, både med dina kollegor och externa kontakter.

Tilläggstjänster

Användare

SAMARBETSVERKTYG

Idag är vi vana vid alltid ha tillgång till smarta verktyg och vi förväntar oss minst lika bra applikationer i vårt arbete. Effektivisera samarbeten och locka nya stjärnor med rätt verktyg.
Användare
Läs mer om Workspace
Ledare

DATA OCH INSIKTER

För alla som leder och driver projekt, team eller andra ansvarsområden, så är data en viktig hygienfaktor. Rätt data ger viktiga insikter, underlättar framtagandet av nyckeltal och stödjer beteendeförändringar.
Läs mer om Analytics
Kunder

KUNDUPPLEVELSE

Kunder förväntar sig idag att leverantörer har koll, och man vill inte behöva utbilda leverantören om vem man är eller vad man har köpt. Kundupplevelsen är A och O när det kommer till att locka nya kunder samtidigt som man behåller sina befintliga.
Läs mer om Customer Service

Soluno Workspace

SAMARBETSVERKTYG

Läs mer

Soluno Analytics

DATA OCH INSIKTER

Läs mer

Soluno Customer Service

KUNDUPPLEVELSE

Läs mer

Soluno Contact Center

HELHJÄRTAD HJÄLP

Läs mer

Integrationer

Se till att få ut maximalt av era tjänster. Genom att integrera Solunos kraftfulla företagsväxel med era befintliga system kan ni strömlinjeforma ert arbetssätt och samtidigt få ut mer av alla era tjänster. Vi kan integrera er företagstelefoni med mängder av applikationer, CRM-system och 3:e parts-tjänster.

Bli vår nästa partner

Bli återförsäljare

Vi har två olika partnerkoncept för återförsäljare. Ett upplägg för er som vill fokusera på att sälja och låta Soluno sköta det kringliggande arbetet. Det andra upplägget är för er som vill ta större åtagande och ta hand om leverans och support själva.

Läs mer

Bli Wholesale partner

Som Wholesale kommer du att sälja Solunos tjänster och teknik under ert eget varumärke. Vi hjälper dig komma igång, förkortar er uppstartstid och finns alltid där för er med hjälp och stöd. Ni säljer, startar upp, supporterar och fakturerar sedan era kunder själva.

Läs mer

Bli en integrationspartner

Vi på Soluno vill ha en så heltäckande telefonitjänst som det bara går. Har ni en tjänst som ni tror kan komplettera våra växeltjänster? Vi samarbetar mer än gärna med CRM-system och andra tjänster för att ge våra kunder en så fullständig lösning som möjligt.

Läs mer

Möt våra kunder

Vår telefoni för företag och våra telefonilösningar är helt molnbaserade vilket också gör dem väldigt flexibla. Därför passar våra företagslöningar både för små och stora företag. Vi har kunder över hela Sverige. Dessutom har vi kunder i flertalet andra länder runt om i Europa. Här hittar ni några av våra nöjda kunder i varierande storlekar, branscher och geografiska lägen. Gemensamt är att samtliga använder vår prisbelönta växeltjänst, men val av mobiloperatör varierar. Läs gärna deras egna ord om vår tjänst och om oss som leverantör.

Vård/Hälsa
Visst kan man ha en växel via Telenor eller Telia, men det är risk att det...
[ Read more ]
Veronica Thuring
Falck Healthcare
“Visst kan man ha en växel via Telenor eller Telia, men det är risk att det tar lång tid att få hjälp om det behövs. Solunos support är snabb och att vi har en fast kontaktperson är effektivt. De vet hur vi funkar och hur vi vill ha det”
Träindustrin
Det var härliga och duktiga människor. Och de ger ypperlig, snabb support om det händer något...
[ Read more ]
Johan Simonsson
IT-ansvarig
Ekamant AB
“Det var härliga och duktiga människor. Och de ger ypperlig, snabb support om det händer något nu när vi är i drift. ”
Digitalbyrå
Kan vi inte själva lösa en sak har responsen från Soluno alltid varit fin. Det är...
[ Read more ]
Nicklas Carlsson
IT-manager
Crispin Porter + Bogusky Scandinavia
“Kan vi inte själva lösa en sak har responsen från Soluno alltid varit fin. Det är aldrig några problem att få hjälp och vi har en personlig kontakt sedan sju år.”
Försäljning/Partihandel
"Efter övergången till Soluno har vi inte bara full kontroll på kostnaderna utan också ett fantastiskt...
[ Read more ]
Fredrik Rubne
IT-chef
MQ Retail AB
Efter övergången till Soluno har vi inte bara full kontroll på kostnaderna utan också ett fantastiskt flexibelt system med hela koncernens telefoni knuten till samma växel. Med Solunos personliga engagemang under implementation gick övergången mycket smidigt. Varma rekommendationer.
Postorderhandel
"Vi fick bättre funktionalitet till ett lägre pris! Sedan bytet sommaren -12 har Henrik från Soluno...
[ Read more ]
Kristian Tunare
Greatdays
Vi fick bättre funktionalitet till ett lägre pris! Sedan bytet sommaren -12 har Henrik från Soluno regelbundet återkommit för att stämma av att allt fungerat som vi önskar. Våra få synpunkter har snabbt rättats till och vi uppskattar den regelbundna återkopplingen från Solunos sida.
Arkitekt
"Soluno är en smidig lösning för oss som jobbar i ett öppet kontorslandskap då vi inte...
[ Read more ]
Mika Wåhlin
Ekonomi- & personalansvarig
Wåhlin arkitekter
Soluno är en smidig lösning för oss som jobbar i ett öppet kontorslandskap då vi inte längre behöver ha några höga telefonsignaler utan enkelt ser på skärmen när det ringer. Vi har fått ett mycket bra bemötande från Soluno BC och känner oss väldigt nöjda med vår nya växel.
VI ÄR OPEN MIND:ERS
Play video
Spela video ›

VI ÄR OPEN MIND:ERS

Att vara en OPEN MIND:ER är att vara en hjälte och förmågan att kunna ändra sin åsikt en superkraft. Att vara öppen för nya idéer och utmana sina sinnen banar vägen för nya händelser, möten och möjligheter. Hur snabbt man utvecklas beror på förmågan att väga värdet av nya idéer, oberoende av vad ens första tanke kring dem var. OPEN MIND:ERS är mottaglig för nya argument, har mod att testa nya saker och vågar att göra misstag för att sedan lära sig av dem.

Att vara OPEN MIND:ERS är något som vi på Soluno tror helhjärtat på. Vi vet att med ett öppet sinne kan vi se möjligheter lättare och utvecklas snabbare. Vi vet också att våra kunder är OPEN MIND:ERS. Tillsammans är vi pionjärer för att forma morgondagens kommunikation. Vi är OPEN MIND:ERS!

Molnbaserad företagsväxel

Allt fler företag går över helt till molnbaserade IT-system världen över, denna trend gäller även företagstelefoni. Därför erbjuder vi marknadens mest kraftfulla växellösning i molnet. Solunos tilläggspaket öppnar sedan upp avancerad funktionalitet och tilläggsmoduler till växeltjänsten. På så sätt kan ni skräddarsy telefonilösningen efter just era behov och önskemål. Som kund hos oss får du även tillgång till en webbutik med konkurrenskraftiga priser och mycket snabba leveranser. Med Solunos växeltjänst kan man dessutom byta, behålla eller blanda operatör fritt och oavsett vilken operatör man föredrar att använda så hjälper vi till med allt från avtal, support och rådgivning. Allt i en kontaktyta.

Operatörsoberoende

Vår företagstelefoni är helt oberoende av operatör. Vår växel fungerar med samtliga operatörer. Behåll, byt eller blanda operatör så som passar ert företags bäst.

Helhjärtad support

Skulle du behöva hjälp med något så är du varmt välkommen att ringa vår support. Då får du prata med en tekniker som löser fler än 90% av alla ärenden redan vid första kontakt.

En kontaktyta

Med Soluno får du en enda kontaktyta när du ska hantera er företagstelefoni. Telefon, växelanknytning och abonnemang oavsett operatör, allt på ett och samma ställe.

Räkna ut ditt pris
CO Neutral website